Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Team 7 keukens voor het eerst op Batibouw  

Team 7 keukens voor het eerst op Batibouw
Team 7 maakt zijn entree in de keukenhal van Batibouw 2017 en dat is bijzonder goed nieuws voor wie echt duurzaam wil leven. Dit Oostenrijkse topmerk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van volledig natuurlijk designmeubilair. TEAM 7 maakt meubilair voor het leven en doet zelf aan duurzaam bosbeheer vanuit een cradle-to-cradle gedachte.

Elke keuken en meubilairoplossing van Team 7 is maatwerk. De gebruiker kiest de houtsoorten, de indeling, de materialen en de afmetingen. Alles kan, zelfs kookeilanden die van hoogte kunnen veranderen. Bovendien zijn TEAM 7 meubelen mooi op elkaar afgestemd, gebruikers kunnen zelf bepalen hoe sterk ze het uitzicht van bijvoorbeeld keuken en leefruimte willen integreren.

Team 7 keukens voor het eerst op Batibouw

Alle Team 7 keukens en meubelen worden uit echt, massief hout vervaardigd. Dat maakt ze enorm sterk en duurzaam. De houten oppervlakken zijn uitsluitend veredeld met natuurlijke olie en eenvoudig te onderhouden. Zo blijft het hout openporig, wat gunstig is voor het binnenklimaat en toelaat deukjes en krassen makkelijk te repareren.

Het merk heeft een eigen testlaboratorium en beschikt over alle toonaangevende internationale milieu- en kwaliteitslabels. Het hout van TEAM 7 komt uit bossen die het zelf duurzaam beheert. De controle van TEAM 7 op een duurzame productieketen, van boom tot klant, is uniek in de wereld. En meer dan veertig gerenommeerde designprijzen bewijzen hoe TEAM 7 ook het verschil weet te maken met een eigen, zelfbewuste stijl.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
5 januari 2017
Bron: Team 7
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba