Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Guardian Glass lanceert online Performance Calculator

Guardian Glass lanceert online Performance Calculator
Guardian Glass heeft de Performance Calculator geïntroduceerd, een digitaal hulpmiddel om klanten te helpen de beste keuze voor hun beglazing te maken. De Performance Calculator – ontwikkeld door het technisch team van Guardian als onderdeel van het Guardian Glass Analytics Software-pakket en vrij beschikbaar – berekent de licht- en energieprestaties van ieder Guardian®-glas, of het nu een enkelvoudige ruit betreft, dan wel een combinatie van verschillende types en diktes voor dubbele en driedubbele isolerende beglazingen.

De Guardian Performance Calculator is voor wat betreft de correctheid van de berekening overeenkomstig EN410 en EN673 gecertificeerd door de aangemelde instantie KIWA. De berekeningsgegevens zijn afkomstig van gecertificeerde waarden, om de betrouwbaarheid van de gegenereerde gegevens voor gebruik bij het ontwerpen van gebouwen en bouwwerken te garanderen.

De Performance Calculator heeft meerdere functies en voordelen. Het programma heeft een persoonlijke ruimte voor elke gebruiker, waar deze projecten kan aanmaken, gerelateerde berekeningen kan opslaan, de resultaten kan opslaan in PDF-formaat en gegevensbladen kan delen met anderen in zijn/haar projectteam. Klanten van Guardian kunnen de gecertificeerde berekende resultaten gebruiken om ze te integreren in hun uiteindelijke prestatieverklaring voor isolerende beglazingen gemaakt met Guardian glas.

De nieuwe Guardian Performance Calculator introduceerd, zegt Andreas Behrends, Product Performance en Certification Manager voor Guardian Glas in Europe, het volgende: “We bieden onze klanten nu al ongeveer 14 jaar een offline versie aan – en deze wordt erkend als een belangrijk hulpmiddel voor de beglazingsprofessionals. De verschuiving van offline naar online is een belangrijke stap voorwaarts en de nieuwe naam weerspiegelt dit. Professionals die het hulpmiddel gebruiken kunnen nu zeker zijn dat zij toegang hebben tot de meest recente gegevens en hoeven zich geen zorgen te maken over firewalls die automatische updates kunnen blokkeren. Bovendien zal dit nieuwe online platform ons in staat stellen om in de toekomst nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.”

Online kunnen beschikken over de Guardian Performance Calculator zorgt ervoor dat alle gegevens te alle tijden volledig bijgewerkt blijven. Het programma vervangt een oudere offline versie, genaamd Guardian Configurator.

De nieuwe online Guardian Performance Calculator is na registratie gratis beschikbaar.

Meer informatie op: www.sunguardglass.com
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
28 september 2016
Bron: EMG
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba