Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

tuintips voor de tweede week van augustus

tuintips voor de tweede week van augustus
Zet het tuinmateriaal even aan de kant. Tijd om inspiratie op te doen en ideeŽn te sprokkelen. Deze week enkele tips voor een uitstap. Voor de thuisblijvers of diegenen die thuiskomen en alweer weg willen. Elke zondag van augustus kan je nog genieten van de romantische tuin van Dina Deferme in Stokrooie (Hasselt). In de buurt zijn nog andere tuinen te bezichtigen want in een straal van 25 km kan je op ontdekkingstocht gaan in 5 tuinen die door Dina ontworpen zijn.

Veel mensen zijn gefascineerd door vlinders met hun vaak prachtige tekening en kleuren, vooral soorten uit de Tropen. En niet alleen de vlinders zelf, ook de rupsen en de poppen zijn prachtig om te zien. Sommige poppen zijn metallic glanzend goud of prachtig groen en de rupsen zijn vaak al even bizar. Kortom, veel om van te genieten, tijdens het vermaarde Tropisch Vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht van 1 juni t/m 15 september.

Na de Salvia en de prairieplanten is het nu de beurt aan de lavendel bij kwekerij Bastin in Aalbeek (Nl). Wees welkom voor dit lavendelfeest zaterdag en zondag 8 en 9 juli, beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur, gratis toegang.

Meer informatie over deze tips en meer vindt u op Groen.net

Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 augustus 2017
Bron: Groen.net
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba