Algemeen

Een ontmossing van het dak en zijn voordelen

Mossen en aglen berokken veel kwaad aan uw dak en worden best op een professionele manier aangepakt. De voordelen van een ontmossing is dat uw dak jaren langer mee gaat en er na elke onderhoudsbeurt weer als nieuw uit ziet. Meer nog, het herwint na elke onderhoudsbeurt z'n originele sterke eigenschappen.
Uw dak ontmossen doet u beter niet zelf. Het is niet alleen gevaarlijk, maar als particulier beschikt u waarschijnlijk ook niet over de juiste materialen. Met een gewone hogedrukreiniger brengt u het dak onherroepelijk extra schade toe. Doe daarom een beroep op de specialisten van mosmonster. Waar u ook woont, er is altijd wel een mosmonster in de buurt.



Wij werken met speciale, professionele hogedrukreiniging. Uw dakbedekking wordt grondig en overvloedig gespoeld met een hoog waterdebiet om uw dak niet te schenden. Bovendien zetten wij speciale reinigingskoppen in om elk krasje te vermijden. Wij hanteren nultolerantie naar schade toe.

Dan geven we de gespoelde daken enkele dagen tijd om te drogen. Daarna komen we terug voor de afwerking. Eerst nemen we alle voorzorgen en beschermen de topgevels, veluxen, schouwen, veranda's, e.d. met beschermfolies.

Vervolgens brengen we een anti-moslaag aan. Ze maakt komaf met alle restanten van mos en de kleine worteltjes ervan. Ook van onderuit komt er geen mosgroei. Als de antimoslaag droog is, brengen we een primer aan.

Boven de primer komen 2 lagen watergedragen coating. Ervaring leert ons dat we die 2 lagen best ‘gekruist' aanbrengen voor een optimaal en perfect functioneel resultaat. ‘Gekruist' wil zeggen dat er een laag aangebracht wordt van links naar rechts, en een laag van boven naar onder. Effect verzekerd.Dus wacht niet langer en vraag uw offerte hier aan.
Build for Life