Nieuwbouw

Woningbouw Huyzentruyt opent 7de kijkwoning in kijkdorp te Deerlijk

Zondag 13 maart opent Woningbouw Huyzentruyt, dochteronderneming van Groep H, haar zevende kijkwoning in het kijkdorp te Deerlijk. Tijdens een feestelijke opening zal de “Bonneville” opengesteld worden voor het grote publiek.
Het team van Woningbouw Huyzentruyt heeft opnieuw gezocht naar een betaalbaar, vernieuwend concept, ditmaal voor een hoekwoning op een perceel bouwgrond met een bouwbreedte van 11m. Deze “Bonneville” kan uiteraard ook als alleenstaande woning opgetrokken worden.

Een eenvoudige, strakke stijl kenmerkt deze woning. Het ombergrijze deur- en raamwerk sluit mooi aan bij de strakke, donkere gevelsteen en geeft het geheel een moderne, maar toch tijdloze allure. De prachtige combinatie van die donkergrijze accenten in de bleke Retro Casa Lena gevelsteen zorgen voor het nodige contrast en geven de woning een eigentijdse toets.

Een ruime living met aanpalende open keuken met kookeiland zijn ingericht in landelijk, moderne stijl. Beide kijken via de enorme glaspartij in de achtergevel uit op de tuin. Verder beschikt de benedenverdieping over een inkom met toilet en een handige berging en wasruimte in de garage.

Boven is er een zeer ruime master bedroom, 2 kinderkamers en een functioneel ingerichte badkamer. Deze is ingericht met ligbad, douche, een hangtoilet en een ruim badkamermeubel.

Energetische prestaties

De “Bonneville” onderscheidt zich door zijn bijzondere energetische prestaties. De woning scoort met zijn E60- K39 peil een stuk beter dan de eisen van vandaag. Ze is zelfs een pak energiezuiniger dan de vooropgestelde eisen voor 2012 (E70-K40). Daarmee staat ze reeds op het energieniveau dat zal geëist worden voor woningen vanaf begin 2014.

Betaalbaar Wonen

De nieuwe kijkwoning “Bonneville” werd geconcipieerd volgens de Betaalbaar wonen-visie van Groep H. De budgetvriendelijke architectuur gecombineerd met energiezuinige technieken maken van deze woning een betaalbare, rendabele investering.
Zo is er reeds een Bonneville voor €159.000 (excl BTW, kosten en bouwgrond).
Voor deze prijs is er de keuze uit een zeer ruim assortiment afwerkingsmaterialen.

De “Bonneville” wordt momenteel gebouwd in verkavelingsprojecten te Aalst, Beveren-Leie, Deerlijk, Emelgem en Izegem. Daar zijn nog verschillende woningen te koop.

Praktisch

De kijkwoning “Bonneville” is net zoals de andere kijkwoningen te bezoeken in het kijkdorp van Woningbouw Huyzentruyt te Deerlijk, verkaveling “Roelskouter” (zijstraat Paanderstraat). De officiële opening gaat door op zondag 13 maart van 14u tot 17u30.