Keukens

Inbouw wijnkoeler voor 18 flessen

Inbouw wijnkoeler voor 18 flessen
Wanneer drink jij het liefst een wijntje? Na een lange werkdag, tijdens het koken, bij het eten of als afsluiting van de dag? Er zijn genoeg momenten te bedenken. Maar het allerlekkerst smaakt een glas wijn als deze op de juiste temperatuur is. Aangezien niet ieder huis voorzien is van een wijnkelder, is er de wijnkoelkast. Deze is in verschillende formaten verkrijgbaar. Er is zelfs een inbouw wijnkoeler met een nismaat van 45 cm.

Compact en flexibel

De wijnkoeler uit het Mastery Range compact assortiment van AEG is geschikt voor 18 flessen en is flexibel in te delen. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden en de fan ventilatie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Met de telescopische geleiders haal je en snel en gemakkelijk een fles uit de koeler. De wijnkoeler is voorzien van Anti UV glas en een LED touch control display. De bediening is greeploos.

Deze compacte inbouw wijnkoeler biedt het ultieme in stijl en flexibiliteit. Bovendien past hij perfect bij de andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG.

Inbouw wijnkoeler voor 18 flessen

Ook interessant