Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Eternit stelt Tecta in primeur voor op Batibouw 2018  

Eternit stelt Tecta in primeur voor op Batibouw 2018
Tecta
Ook Eternit is dit jaar weer van de partij op Batibouw 2018 met een thematisch ingerichte stand. Bezoekers vinden er gericht én in primeur dak- en geveloplossingen die aan hun noden tegemoetkomen, zoals de ijzersterke TECTA-lei of de authentieke Clavo-lei. Voorts plaatst Eternit zijn online service ‘Vind een dakdekker’ in de kijker waarmee het (ver)bouwers helpt de juiste dakdekker te kiezen. Kortom: heel wat te ontdekken op de Batibouw-stand van Eternit!

Verschillende materialen en producten bepalen de sfeer in themahoeken. De bezoeker ziet zo meteen alle dak- en geveloplossingen die passen binnen zijn stijl. En dat zijn er heel wat. Een greep uit het aanbod.

Nieuw: Tecta biedt bescherming van het hoogste niveau

Op zoek naar een ware krachtpatser? Maak kennis met TECTA; een ingenieuze, gepatenteerde coating die het lei-oppervlak verzegelt en zo beschermt tegen schade en verkleuring. TECTA-leien zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook vuil, stof, krassen, uitbloeiingseffecten en zelfs graffiti maken geen schijn van kans op deze matte textuurlei. Ze houdt altijd haar strakke vorm, egale kleur en authentieke look.

Clavo: een authentiek en naturel gevelgevoel

Ook te ontdekken op Batibouw: Clavo. Een lei die elk project een stevige dosis snedigheid en karakter geeft. Het is een eerlijk en authentiek product op basis van in de massa gekleurde vezelcement, beschikbaar in drie natuurlijke schakeringen: zilvergrijs, wit en ijzergrijs. In de massa gekleurde materialen behouden perfect dezelfde kleur, zelfs in eventueel zichtbare zaagsneden.

Clavo laat zich plaatsen in cassettedekking en in het populaire halfsteensverband. Beide combineren mooi met andere bouwmaterialen en stijlen. Bovendien bestaat er ook een extra groot formaat, namelijk 80 op 40 cm. Dat formaat creëert mooie horizontale effecten en laat zich snel verwerken.

Clavo - Eternit - Batibouw 2018
Clavo

Eternit brengt dakdekker en (ver)bouwer samen

‘Welke dakdekker kiezen we voor de vervanging van ons dak?’ is een belangrijke vraag waar veel verbouwers zich het hoofd over breken. Met meer dan een eeuw bouwervaring in gevels en hellende daken is Eternit goed geplaatst om het netwerk van expert-dakdekkers in contact te brengen met bouwers en verbouwers. Dankzij de online service ‘Vind een dakdekker’ vindt de bouwheer een dakdekker die beantwoordt aan de productkennis, adviesfunctie en kwaliteitsvereisten van Eternit. Kortom, iemand die de verbouwer met raad en daad kan bijstaan, zodat hij op beide oren kan slapen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
10 januari 2018
Bron: RCA
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Wat kunt u verwachten van 2018?
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2018 Shift Networks bvba