Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

LG introduceert nieuwe en zeer flexibele MULTI V S unit

LG introduceert nieuwe en zeer flexibele MULTI V S unit
LG Electronics (LG) voegt de compacte versie van het MULTI V warmtepompsysteem, de MULTI V S, toe aan het bestaande MULTI V-portfolio. De MULTI V S is een unieke unit in de markt doordat het de eerste heat recovery is met een vermogen van 6pk (16,8 kW), waar voorheen 8pk de laagste beschikbare capaciteit in de industrie was. De compactheid van de MULTI V S maakt de unit zeer geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren.

Verwarming en verkoeling

De MULTI V S is een driepijpssysteem, waardoor de unit tegelijkertijd kan koelen en verwarmen. Dit levert in combinatie met de kleine capaciteit diverse voordelen binnenshuis en op kantoor. De unit kan warmte uitwisselen met de buitenomgeving en ruimtes onafhankelijk verkoelen en verwarmen, waardoor het rendement gedurende de verschillende seizoenen omhoog gaat.

Koppeling waterzijdig door middel van hydrokit

Een ander voordeel van de MULTI V S is de flexibiliteit om andere producten aan het systeem te koppelen. In combinatie met bijvoorbeeld een hydrokit kan de unit diverse ruimtes voorzien van sanitair warm water, terwijl de verdeelbox zorgt voor airconditioning in de kamers. De MULTI V S is ontwikkeld om de gebruiker alle voordelen van VRF te laten ervaren; de unit heeft lage operationele kosten, is eenvoudig te installeren en biedt comfort met individuele werking in verschillende ruimtes. Koppeling aan een hydrokit biedt de mogelijkheid om warm sanitair water te produceren en tegelijk de diverse ruimtes te koelen en/of te verwarmen.

Eurovent bevestigt topspecificaties


Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC-branche. De organisatie beoogt eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche en heeft daartoe een certificeringsprogramma ontwikkeld. De Eurovent-certificering op VRF-systemen maakt het voor adviseurs en installateurs gemakkelijker en transparanter om de energieprestaties van de verschillende systemen te vergelijken. Na uitgebreide tests door onafhankelijke laboratoria zijn de specificaties van de MULTI V S nu ook officieel bevestigd door Eurovent. Hieruit blijkt wederom dat de prestaties van het LG MULTI V S warmtepompsysteem tot de top van de markt behoren.

LG introduceert nieuwe en zeer flexibele MULTI V S unit

De MULTI V S is in BelgiŽ nu verkrijgbaar via Thermo Comfort & Refritec, distribiteur van LG Climate Solutions
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 september 2017
Bron: Lewis
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
Wat kunt u verwachten van 2018?
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2018 Shift Networks bvba