Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Kraan uit de spiegel

Kraan uit de spiegel
Een kraan uit de muur zie je steeds vaker verschijnen in nieuwe badkamers. Behalve mooi is het ook nog eens heel praktisch. Waar bij een staande kraan vuil en kalk zich ophopen rond de voet van de kraan, heb je daar bij een kraan uit de muur geen last van. Dat scheelt dus een hoop ergernis en schrobben. Maar heb je al eens aan een kraan uit de spiegel gedacht?

Grote spiegel

Een groot formaat spiegel maakt de badkamer optisch ruimer. Zoín spiegel is ook handig wanneer de lengte van de gebruikers onderling verschilt. Iedereen, van klein tot groot, kan zichzelf goed bekijken in een spiegel die vanaf de wastafel omhoog loopt. Wil je een kraan uit de muur, dan is een spiegel geen beperking.

Kraan geen beperking

Je hoeft het formaat van je spiegel niet aan te passen aan een kraan uit de muur. Net als voor een stopcontact kan ook voor een kraan een uitsparing in de spiegel worden gesneden. De kraan uit de muur, monteer je gewoon dwars door de spiegel heen. Het resultaat is geweldig. Zeker als je kiest voor een sierlijke kraan als de Hotbath Laddy met licht gebogen uitloop. Zoín mooie kraan is wel een weerspiegeling waard!

Kraan Laddy

Wastafelmengkraan Laddy is als inbouwkraan verkrijgbaar met een of twee hendels. De eenhendelkraan kan met of zonder achterplaat worden gemonteerd. Ben je linkshandig, dan plaats je de hendel links. Ben je rechtshandig, dan plaats je de hendel rechts. Ben jij rechts en is je partner links, dan ga je voor de gulden middenweg en plaats je de hendel midden boven de kraan.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
7 juni 2017
Nieuwsarchief:   
 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Gerelateerde artikelen


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba