Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Silestone Eternal Charcoal Soapstone

Silestone Eternal Charcoal Soapstone
Maak kennis met Silestone Charcoal Soapstone uit de Eternal collectie. Een bijzondere kleur geďnspireerd op de houtskoolachtige uitstraling van echte ‘speksteen’ maar met de gemakken van Silestone kwarts. Eternal Charcoal Soapstone heeft een blauwgrijze afwerking met energieke grijze aders. De aderpatronen verspreiden zich door de gehele plaat en lopen door van het oppervlak tot in de randen.

Voor liefhebbers van een donker natuursteen is Eternal Charcoal Soapstone een perfecte keuze. Het materiaal is kras-, vlek- en zuurbestendig en eenvoudig te reinigen. Eternal is de eerste collectie van Silestone die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van Silestone nog gemakkelijker en zorgt bovendien voor meer kleurintensiteit en een hogere glans van het oppervlak.

Pas het toe als keukenblad, badkamerwand, tafelblad of tal van andere interieurtoepassingen. De kleur is verkrijgbaar in een glanzend gepolijste afwerking alsook in een matte Suede versie, in een jumbo formaat van 3.25x1.59m, bij uitstek geschikt voor keukeneilanden.

Naast deze variant bevat de collectie nog vier andere, op exotische marmersoorten geďnspireerde kleuren.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
24 juli 2017
Bron: HomeComfort
Nieuwsarchief:   
 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba