Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

3 nieuwe types veiligheidshandschoenen  

3 nieuwe types veiligheidshandschoenen
Artelli introduceert 3 nieuwe uitvoeringen 'mechanic gloves' in haar Hand-Line-assortiment. Sterke, ledervrije veiligheidshandschoenen die maximaal comfort en bewegingsvrijheid bieden.
Veilig … in weer en wind.

De nieuwe veiligheidshandschoenen in stretchuitvoering houden de handen niet alleen comfortabel warm, ze bieden de gebruiker tevens maximale bewegingsvrijheid zowel bij het robuustere als het preciezere werk.

De 'mechanic gloves' zijn volledig chroomvrij. Dankzij verstevigingen op zwaar belaste plaatsen bieden ze zelfs op gladde oppervlakken een uitstekende houvast. De synthetische lederen palm biedt een stevige greep en extra duurzaamheid. De handrug van elastische Spandex en sterke, soepele neopreen zorgt voor een optimale kneukelbescherming.

Deze handschoenen, met ademende eigenschappen, zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, hun perfecte pasvorm is ondermeer te danken aan de handige velcrosluiting rond de pols en blijft ook na meerdere wasbeurten behouden. De reflecterende striping resulteert in een betere zichtbaarheid van de drager.

Voor het echt zware werk in ondermeer de bouw, bij installatiewerkzaamheden en in de transportsector is er de Mechanic Glove Heavy Duty. De Mechanic Glove Winter met aangename Thinsulate-voering is een must bij koude of storm. Het derde model, de Mechanic Glove 2 Finger, werd uitgevoerd met 3 halve vingers zodat timmerlieden, loodgieters, elektriciens, onderhouds- en montagewerkers extra bescherming hebben bij het werken met klein gereedschap zonder echter in te boeten aan grip.

De 3 nieuwe veiligheidshandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten L tot en met XXL.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!


Type onderstaande code over.

              *=verplichte invoer
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
11 april 2008
Bron: vprnewsline.be
Nieuwsarchief:   
 

Meer over Gereedschap


Producten voor GereedschapBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba