Buitenschrijnwerk

Batibouw primeur: elektrisch dakvenster Integra

Op het internationale salon Batibouw stelt VELUX® – in primeur – het gloednieuwe elektrische dakvenster Integra voor. En zoals de naam doet vermoeden biedt dit nieuwe model je integraal comfort. Uiteraard bovenop de vertrouwde kwaliteit en het aantrekkelijke design van de legendarische dakvensters van VELUX®.

INTEGRA is een "plug & play" venster, standaard uitgerust met een all-in elektrisch systeem. U steekt de stekker in het stopcontact , laat de afstandsbediening een automatische set-up doen, en met één simpele druk op de knop kan u het dakvenster openen en sluiten, en de gordijnen ,zonnewering of het rolluik bedienen. Met een vingertop controleert u licht en lucht in elke ruimte.

Dankzij de persoonlijke instellingen bedien je het dakvenster op jouw wenken of die van het weer. Bij een stevige regenbui hoef je alvast niet te rennen, de regendetector sluit automatisch het venster. Je kan het INTEGRA dakvenster ook zo programmeren dat het op een door u bepaald tijdstip opent of sluit. Kortom, met INTEGRA verlaat je het huis met een gerust gemoed.

Verder spreekt het voor zich dat INTEGRA kan bogen op de klassieke kwaliteiten van een VELUX®. De vloeiende vormgeving van het systeem laat zich perfect integreren in elk type gebouw, zowel van buiten als van binnen. Bovendien blijven de VELUX®-dakvensters jarenlang hun aantrekkelijke vorm behouden. Zo zijn ze vervaardigd van duurzaam dennenhout en behandeld met vernis om ze bestand te maken tegen de invloed van de zon. Gegarandeerd lang genieten dus.