Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

VMZINC sluit aan bij de Fedrus International Group

VMZINC sluit aan bij de Fedrus International Group
Op vrijdag 29 september rondde UMICORE de verkoop af van haar divisie bouwproducten - die onder de merknaam VMZINC gewalst zink op de markt brengt - aan Fedrus International. De Belgische groep vervaardigt en verdeelt bouwmaterialen (dakdichtingsmembranen, opvangsystemen voor regenwater, gevelbekleding en accessoires voor bouwschillen) en streeft strategisch naar een gestage groei.

Vanaf vandaag zullen de activiteiten van VMZINC plaatsvinden onder de nieuwe bedrijfsnaam VM BUILDING SOLUTIONS. De ĎVMí benadrukt de intentie van het bedrijf om de geschiedenis en reputatie te bestendigen van ĎVieille Montagneí, dat dit jaar haar 180ste verjaardag viert. ĎBUILDING SOLUTIONSí verwijst naar het streefdoel om globale oplossingen inzake bouwschillen aan te bieden op lange termijn.

De VMZINC-producten en -diensten blijven onveranderd en worden in BelgiŽ en internationaal verder verdeeld onder de merknaam VMZINC. Alle teams en de huidige structuur van de organisatie, inclusief de industriŽle sites en commerciŽle kantoren, blijven eveneens ongewijzigd.

De internationale activiteiten van Fedrus International zijn complementair aan die van VMZINC inzake productaanbod en geografische locatie.

ďFedrus International biedt de ideale omkadering en steun om de volgende fase van onze ontwikkeling tot een goed eind te brengen. Gemotiveerd door een gedeelde energie en passie, voorzien wij fantastische mogelijkheden om de twee entiteiten succesvol te laten groeien, en dť referentie bij uitstek te worden inzake systeemoplossingen voor bouwschillen allerhandĒ, zegt Franck Martinelli, commercieel directeur Europe bij VMZINC.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
30 oktober 2017
Bron: Marquiz
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba