Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Atlas Copco op zoek naar meer dan 150 nieuwe medewerkers in BelgiŽ  

Atlas Copco op zoek naar meer dan 150 nieuwe medewerkers in BelgiŽ
Atlas Copco telt meer dan 150 nieuwe vacatures in BelgiŽ, waarvan het merendeel in Wilrijk, waar de wereldwijde hoofdzetel van de compressoren is gevestigd. De Zweedse machinebouwer is vooral op zoek naar elektromechanische ingenieurs, software ingenieurs, CNC-operatoren en service techniekers.

Atlas Copco is op zoek naar meer dan 150 nieuwe medewerkers in BelgiŽ, waarvan het merendeel tewerkgesteld zal worden in Wilrijk. Het bedrijf is op zoek naar heel diverse profielen, gaande van elektromechanische ingenieurs, software- en data-gerelateerde profielen tot CNC-operatoren en service techniekers. Ook handelsingenieurs, aankopers, logistieke profielen enz. zijn er welkom.

Meer dan vroeger gaat Atlas Copco op zoek naar software- en data-gerelateerde profielen. Wouter Ceulemans, President van de Airtec Divisie: ďHet Internet of Things wordt steeds belangrijker. Ook onze compressoren zijn steeds vaker in de cloud verbonden en vormen zo slimme netwerken. We zijn dus op zoek naar softwareontwikkelaars die operating systemen kunnen ontwikkelen, data scientists, maar ook hardware specialisten die aan de embedded systemen kunnen meewerken die Atlas Copco momenteel ontwikkelt. Zij kunnen bij ons mee de toekomst van slimme machines ontwikkelen.Ē

Levenslang leren

Het bedrijf mikt vooral op schoolverlaters en mensen die tot vijf jaar ervaring hebben. Bij Atlas Copco kunnen werknemers doorgroeien in een internationale omgeving, die diversiteit hoog in het vaandel draagt. De Zweedse machinebouwer hecht immers veel belang aan de inzetbaarheid van zijn medewerkers, die de kans krijgen om zich heel hun leven bij te scholen. Atlas Copco staat bekend om zijn sterke bedrijfscultuur waarbinnen veel ruimte wordt gelaten voor eigen initiatief.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
27 juli 2017
Bron: finn
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba