Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Riwal neemt AFI GmbH over

Riwal neemt AFI GmbH over
Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft het Duitse verhuurbedrijf AFI GmbH overgenomen. AFI GmbH is een verhuurspecialist van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, opgericht in 2003 door Günther Aust. Momenteel beschikt het bedrijf over een vloot van 1300 machines en 110 medewerkers verdeeld over 9 depots.

De Managing Director van AFI GmbH Günther Aust, zal het bedrijf de aankomende 3 maanden blijven leiden en daarna nog minstens 9 maanden als adviseur betrokken blijven. Søren Rosenkrands, een COO van Riwal, is verantwoordelijk voor de integratie van Riwal Duitsland en AFI GmbH en zal deze bedrijven begeleiden op interim basis naast zijn bestaande werkzaamheden. Nick Field zal zoals voorheen de bestaande activiteiten van Riwal in Duitsland leiden.

Norty Turner, Riwal’s CEO, laat weten: “Riwal en AFI GmbH zijn een perfecte match, aangezien beide bedrijven specialist zijn in hetzelfde vakgebied en zich sterk richten op klanten. De overname van AFI GmbH is in lijn met de groeistrategie van Riwal en versterkt hierdoor haar positie in Duitsland, één van de grootste machine verhuurmarkten van Europa. Het zal onze Duitse en onze belangrijkste internationale klanten voorzien van een landelijke dekking in Duitsland, die ons helpt de beste klantervaring te geven. Het hele Riwal team en ik verwelkomen AFI’s team in de Riwal Groep.”

Günther Aust voegt toe: “Ik ben er trots op dat het bedrijf dat we sinds 2003 hebben ontwikkeld nu haar krachten bundelt met een van de wereldleiders in hoogwerkerverhuur. Het zal verdere groei in de Duitse markt stimuleren en biedt ontwikkelingsmogelijkheden voor de werknemers. In de komende periode zal ik nauw samenwerken met Riwal om ervoor te zorgen dat de integratie tussen beide bedrijven succesvol verloopt.”
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
25 april 2017
Bron: Riwal
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba