Bedrijfsnieuws

Gyproc genomineerd voor sustainability award

Gyproc genomineerd voor sustainability award
Havenbedrijf Antwerpen, Maatschappij Linkerscheldeoever en VOKA-Alfaport reiken dit najaar voor het eerst de Sustainability Award uit. Voor de zomer lanceerden ze een projectoproep aan alle bedrijven actief in de haven voor projecten die bijdragen aan de transitie naar een duurzame haven. Uit de 20 inzendingen koos een 7-koppige vakjury, onder wie de provinciegouverneurs van Oost-Vlaanderen en Antwerpen, hieruit 4 laureaten: Gyproc, BASF Antwerpen, ECLUSE en Qpinch. Deze projecten besteden volgens de jury ruime aandacht aan ‘people’, ‘planet’ en ‘prosperity' en hebben als streefdoel om de ‘Sustainable Development Goals’ op lokaal niveau te realiseren.

Onlangs is de online voting gestart. Deze online voting bepaalt voor 50% het eindresultaat. De andere 50% worden toegekend door de vakjury. De uiteindelijke uitreiking van de Award vindt plaats op 16 November in het nieuwe Havenhuis.

Bekijk de korte video van de genomineerde projecten op de website van de Antwerpse Haven en breng je stem uit. Stemmen kan tot en met 11 november 2016.

Ook interessant


Build for Life