Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bouwsector doet het goed in de Kempen  

Bouwsector doet het goed in de Kempen
In tegenstelling met de sombere berichten over de (nakende) ontslagen bij bedrijven als Caterpillar Belgium, ING, AXA en heel recent nog schoenketen Eram, kunnen de Kempense bedrijven wel goed nieuws rapporteren wat de werkgelegenheid betreft. Met name in de bouwsector is er grote vraag naar (technisch) hooggeschoolde profielen. B&R Bouwgroep uit Arendonk is hier een mooi voorbeeld van.

Sam Daems, algemeen directeur: “Wij zijn een multidisciplinaire groep, functioneren als één team en concentreren ons op onze afzonderlijke dochterfirma’s. Vorig jaar nog zijn we genomineerd als finalist onderneming van het jaar 2015. Iets waar we als familiebedrijf tot op de dag van vandaag nog terecht trots op zijn. Door het bundelen van onze disciplines en kennis leveren we kwaliteit en bieden we duurzame oplossingen aan onze klanten.”

“De continue groei en de boost in ons orderboek maakt dat we vandaag op zoek zijn naar een 40 tal nieuwe medewerkers.

Zij kunnen aan de slag in onze kantoren in Arendonk, maar ook voor onze vestigingen in Antwerpen en Ternat hebben we een aantal vacatures”, gaat Sam Daems verder.

“Kiezen voor B&R Bouwgroep is kiezen voor een ambitieuze, sterk groeiende werkgever en voor werken in een gestructureerde werkomgeving, met aandacht voor de individuele medewerker. Reken op teamwork, doorgroeimogelijkheden, begeleiding, zekerheid en talentontwikkeling.

B&R Bouwgroep investeert in de ontwikkeling en de opleiding van haar medewerkers. Vanuit de B&R Academy wordt het opleidings- en begeleidingsluik beheerd.

De B&R Academy biedt alle nieuwkomers een onthaal en opleidingstraject aan, op maat van hun functiegebied. Ze staat garant voor het verwerven van competenties om je functie in de toekomst nog optimaler uit te oefenen. Ze werkt aan je persoonlijke ontplooiing met de mogelijkheid om binnen de organisatie te groeien. B&R Academy verwacht van de medewerkers de bereidheid te investeren in de onderneming, waardoor de binding met de B&R Bouwgroep versterkt wordt.

Op deze manier groeit de leercapaciteit van de organisatie en hebben we het vermogen vernieuwing en groei beter te verwerken, met als uiteindelijk resultaat dat ook de concurrentiekracht van de B&R Bouwgroep stijgt.”

Bekijk de vacatures van B&R Bouwgroep, klik hier
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
19 oktober 2016
Bron: B&R bouwgroep
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba