Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Overname Hesco door Betafence goedgekeurd

Overname Hesco door Betafence goedgekeurd
Na de aankondiging in maart 2016 heeft Betafence, de wereldwijde specialist in perimeter beveiliging, goedkeuring verkregen voor de voltooiing van de acquisitie van Hesco, een leider en innovator in het ontwerpen en vervaardigen van snel ontvouwbare barriŤresystemen.
De acquisitie is op donderdag 7 juli 2016, na het verkrijgen van de wettelijke goedkeuring van de Commissie voor Buitenlandse Investeringen in de Verenigde Staten (CFIUS), afgerond. Deze overname onderstreept de strategie van Betafence voor hoogwaardige beveiliging en versnelt de autonome groei door de recente acquisitie van SecureUSA en de overeenkomst voor intellectuele eigendomsrechten met Gibraltar US.

Terwijl ze functioneren als afzonderlijke merken, zullen Hesco en Betafence er aan werken om hun productportfolioís uit te breiden en focussen hierbij meteen op innovatie en het leveren van beveiligingsoplossingen voor de wereldwijde bescherming van kritieke infrastructuur en mensen tegen de dreigingen van terrorisme en vandalisme.

Michele Volpi, CEO van Betafence Group, lichtte toe:

ďDe reactie van de markt op de transactie is erg positief geweest en ik weet zeker dat Betafence Group met Hesco goed gepositioneerd is om de groei van zijn wereldwijde beveiligingsbusiness te versnellen. Klanten zullen de voordelen plukken van onze samengevoegde productportfolioís en expertise. Samen zullen we uitgebreide veiligheidsknow-how leveren met vertrouwde merken die tot het uiterste zijn getest en zich hebben bewezen in talrijke hoofdmarkten over de hele wereld.Ē

Michael Hughes, Hesco Group Chief Executive, zei:

"Er zijn talrijke kansen voor partnerschappen in onze hoofdmarkten en in deze eerste vier maanden van samenwerking heeft zich een duidelijke synergie tussen beide bedrijven ontwikkeld. Hiermee wordt een pad geschapen voor de ontwikkeling van ons bedrijf in de markten waar wij op focussen: defensie, olie & gas en energie.Ē

Betafence en Hesco zijn dynamische spelers in een markt die te maken heeft met een groeiende, wereldwijde behoefte aan uitgebreide beveiligingsoplossingen. Dit partnerschap is voor beiden een belangrijke kans om aan deze vraag te voldoen. Zo kan wereldwijd de positie - als aanbieder van totaaloplossingen voor hoog gekwalificeerde perimeter beveiliging - worden versterkt.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
11 juli 2016
Bron: vpr consult
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba