Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

SPIE Belgium krijgt voor de negende keer het label Top Employer  

SPIE Belgium krijgt voor de negende keer  het label Top Employer
SPIE Belgium, filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, mocht gisterenavond voor de negende keer het label “Top Employer” in ontvangst nemen. Een mooie beloning voor z’n actief beleid op het vlak van human resources.

Het label ″Top Employer″ wordt exclusief toegekend aan ondernemingen die de hoogste standaarden en criteria hanteren op het vlak van hun personeelsbeleid. Met welke criteria wordt rekening gehouden bij de toekenning van het label? Uiteraard met het compensatiepakket, maar ook met de werkomstandigheden, de opleiding- en carrièremogelijkheden en de bedrijfscultuur.

Voor de negende keer heeft SPIE Belgium getoond dat het over alle troeven beschikt om deel uit te maken van het selecte groepje van ondernemingen die het label al in ontvangst mochten nemen. Johan Dekempe, algemeen directeur van SPIE Belgium, is verheugd over deze erkenning als uitmuntend werkgever: « Het label “Top Employer” onderscheidt de werkgevers die hun mensen een kwalitatieve werkomgeving bieden, talentontwikkeling op alle niveaus van de onderneming stimuleren en permanent streven naar een verbetering van hun tools en processen op het vlak van human resources. We zijn enorm trots op deze erkenning. »
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
18 februari 2016
Bron: twoons
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba