Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Kärcher Belux heeft intrek genomen in nieuwe vestiging in Wilrijk  

Kärcher Belux heeft intrek genomen in nieuwe vestiging in Wilrijk
Helemaal volgens de planning hebben alle medewerkers van Kärcher Belux afgelopen vrijdag hun vertrouwde werkplek aan de Industrieweg in Hoogstraten verlaten om zich vandaag te installeren op hun gloednieuwe kantoren langs de Boomsesteenweg in Wilrijk. Het is even wennen: de collega’s moeten hun draai nog vinden, alle materialen nog hun juiste plekje. Maar het gebouw ruikt heerlijk naar nieuw, is ruim en licht, én het is de perfecte uitvalsbasis om er ook in 2016 weer volop tegenaan te gaan!

Hoofdkantoor én Kärcher Center

Het nieuwe gebouw huisvest niet alleen alle Belux-collega’s, het herbergt ook een Kärcher Center met showroom en trainingscenter. Om alle toestellen in optimale omstandigheden te kunnen demonstreren werden in de trainingsruimte maar liefst 16 verschillende soorten vloer gelegd. Het is slechts één voorbeeld van het multifunctionele karakter van het gebouw, dat dankzij toepassingen als LED-verlichting, geothermie, zonne-energie en een uitstekende isolatie ook nog eens extra milieuvriendelijk is.

In tweede instantie zal eind december op het terrein nog een tweede gebouw in gebruik worden genomen. Daar worden dan de werkplaats en het magazijn ondergebracht.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
30 november 2015
Bron: vpr consult
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba