Bedrijfsnieuws

Nieuwe aandeelhouder voor ABC Nova

Nieuwe aandeelhouder voor ABC Nova
Ir. Jurriën de Jong MSc is benoemd tot nieuwe medeaandeelhouder van ABC Nova Nieuwegein. Hij maakt hiermee de stap van werknemer naar directielid en mede-eigenaar van ABC Nova Nieuwegein. Jurriën is sinds 2006 werkzaam bij ABC Nova (voorheen Smitshoek Melles & Partners) als project- en procesleider binnen integrale gebiedsontwikkelingen, zoals onder meer bij Hollandse Melk Suiker (HMS) in Uitgeest en ScheldeVesting in Bergen op Zoom.

Jurriën studeerde Civiele techniek aan de technische Universiteit Twente met de afstudeerrichting bouwprocesmanagement. Recentelijk heeft Jurriën zijn opleiding Master of Studies in Real Estate afgerond met zijn masterthesis “Kunstig leiding geven in duurzame gebiedsontwikkeling”. Op basis van deze scriptie zijn verschillende artikelen gepubliceerd.

Jurriën de Jong: “Juist het bij elkaar komen van verschillende inhoudelijke facetten binnen de gebiedsontwikkeling, de verschillende sociale interacties met verschillende partijen en het elke keer weer verkrijgen van commitment tussen de verschillende belanghebbenden maakt dit werk uitdagend. De huidige vraagstukken en opdrachten dragen bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Ook interessant


Build for Life