Bedrijfsnieuws

Crawford wordt Assa Abloy Entrance Systems

Crawford Belux NV gaat voortaan door het leven als ASSA ABLOY Entrance Systems. Geen nood! Onze vertrouwde dagelijkse werking en service blijven verzekerd. De nieuwe naam verwijst naar de integratie van onze onderneming in de ASSA ABLOY Groep, internationaal marktleider in globale toegangsoplossingen. Als Assa Abloy Entrance Systems blijven we leverancier van de kwalitatieve Crawford- en Megadoor-producten, -diensten en -vakkennis. De andere merken die deel uitmaken van Assa Abloy Entrance Systems zijn Besam en Albany.

Geïntegreerde aanpak
De ondernemingen van Assa Abloy Entrance Systems bundelen hun krachten om samen te kunnen uitgroeien tot toonaangevend wereldspeler in automatische toegangsoplossingen. Voortaan zijn alle toegangssystemen voor de doorstroming van mensen en goederen in industriële, commerciële, institutionele en residentiële omgevingen, te verkrijgen bij eenzelfde leverancier.

De merken Crawford en Megadoor behoren voortaan tot het gespecialiseerde bedrijfsonderdeel Industrial Door and Docking Solutions. Klanten kunnen er terecht voor industriële poorten, complete laad- en lossystemen en hangardeuren. Besam wordt binnen de divisie Pedestrian Door Solutions het merk voor draai-, schuif- en tourniquetdeuren. High-Performance Door Solutions ten slotte omvat snelroldeuren en deuren voor speciale toepassingen als clean rooms, machinebescherming en voedselverwerking van het merk Albany.

Samen zijn die gespecialiseerde bedrijfsdivisies ASSA ABLOY Entrance Systems; een compleet aanbod deursystemen, onderhoudsprogramma’s en moderniseringsdiensten voor de voor-, achter- en binnenkant van elk gebouw in productie, distributie en logistiek, retail, gezondheidszorg, transport, onthaal, particuliere en publieke sector.
Build for Life