Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Comfortabel in een knusse hoekbank

Comfortabel in een knusse hoekbank
Foto: homingxl.nl
Zo’n hoekbank is toch iets om wild van te worden. Al generaties lang. Lekker doorzakken en je goed voelen met kamervullende muziek: van jazz tot klassiek. Een hoekbank is meer dan een hoekbank, we koesteren allerlei connotaties van goddelijk comfort tot het hedendaagse chillen. Wil je languit op de bank liggen of heb je een grote familie? Dan past een hoekbank zeker in uw interieur.

Er zijn toffe hokbanken op de markt en het assortiment is tegenwoordig niet gering. Deze banken zijn ideaal om een hoek in je woonkamer te vullen of juist een kleinere woonkamer efficiënt te benutten. Moeite met het kiezen van de juiste bank? Bezoek een showroom, raadpleeg een expert en probeer ze uit.

Ongedwongen uitstraling

Zo zijn er hoekbanken met chaise longue, een comfortabele loungebank waarop je heerlijk kunt relaxen. Er bestaan modellen met een half afgeronde armleuning. Deze draagt bij aan de uitstraling en het zitcomfort. De loungebank heeft een zachte zit en een relaxte, ongedwongen uitstraling. Hoekbanken met stoffen bekledingen ademen stijl en het leuke is dat deze loungebanken helemaal naar je eigen smaak zijn samen te stellen door zelf de stof en de kleur uit te kiezen.

Losse onderdelen

Ben je op zoek naar een grote hoekbank met een stevige zitting en een moderne uitstraling, dan is het niet ver zoeken. Ze vormen een redelijk mooi deel van het marktaanbod. Deze bank heeft bijvoorbeeld geen losse kussens wat een voordeel is als losse onderdelen niet wenselijk zijn. Een ander voordeel is dat er geen vuil tussen de kussens kan komen.

Mooie leersoorten

Wij gooiden ons eens lekker in zo’n hoekbank met chaise longue. Je voelt je meteen modern en comfortabele loungebank, waarop je heerlijk onderuit TV kunt kijken of een boek kunt lezen. Kenmerkend voor dit model zijn de decoratieve naden van de kussens en de armleuning. De bank wordt geleverd met wengé houten poten. Deze hoekbank met chaise longue is prachtig uitgevoerd in stof of één van onze leersoorten. Je kunt deze loungebank namelijk helemaal naar je eigen smaak configureren, door zelf de stof en de kleur uit te kiezen
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
9 november 2017
Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
De Vlaamse Renovatiedag
BIS 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
(NS) © 2002 - 2018 Shift Networks bvba