Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

START: de kleine keuken die alles van een grote heeft

START: de kleine keuken die alles van een grote heeft
Eggo heeft START gelanceerd, een gamma kleine keukens, speciaal ontworpen voor op kot, studio en alle soorten kleine ruimtes. START is de slimme oplossing voor keukens aan een miniprijs maar superpraktisch en stijlvol. In sprankelende kleuren of in hout voor een Scandinavische look, vallen START keukens van Ťggo in de smaak zowel bij jongeren die in een studio of klein appartement wonen als bij koteigenaars op zoek naar iets anders dan een kitchenette of een onpersoonlijke kit.

Boordevol goede ideeŽn

De START keukens beschikken over tal van snufjes om de ruimte maximaal te benutten: nissen en opbergaccessoires of een werkplan verlengd tot eethoek, zelfs tot bureau, alles is ontworpen om de ruimte te optimaliseren en elke vierkante centimeter te laten renderen.

de kleine keuken die alles van een grote heeft

Beperkt budget maar topkwaliteit

De START keukens van Ťggo, dat is vooral de belofte van een krap budget, zonder afbreuk te doen op het vlak van kwaliteit: met in de fabriek gemonteerde meubelen, geschroefde ruggen, gedempte scharnieren, verstelbare poten, volledig uittrekbare laden met schokdempers en huishoudtoestellen van Duitse makelij hebben START keukens van Ťggo alle kwaliteiten van hun grote zussen.

De prijs begint bij† 2.190Ä (6% incl. BTW) voor een volledig uitgeruste†keuken met kookplaat, oven, dampkap en koelkast, alsook een spoelbak met kranen.

Stijlvol, goed uitgerust en robuust, het ontbreekt aan niets in de START keukens !

de kleine keuken die alles van een grote heeft
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 juli 2017
Bron: Eggo
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba