Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017  

Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017
Van 16 tot en met 18 mei 2017 vindt in Tour & Taxis Brussels de 9de editie van Realty plaats, dť grootste beurs voor vastgoedprofessionals in ons land. Style at Home uit Aartselaar neemt ook deel met een stand. Maar het vastgoedstylingbedrijf zal extra zijn stempel kunnen drukken op het event. Style at Home neemt immers de volledige inrichting van de enorme VIP-ruimte op Realty 2017 op zich.

Het bedrijf met showroom en magazijn aan de Cleydaellaan in Aartselaar is marktleider in het tijdelijk verhuren van meubelen voor de inrichting van kijkwoningen en -appartementen. Het team van Manou Rottiers verzorgt jaarlijks meer dan 300 tijdelijke inrichtingen voor bouwpromotors, makelaars en particulieren. Ook voor de kantorenmarkt bieden zij een oplossing voor tijdelijke inrichting met kartonnen meubels volgens het concept Box in Office.

ďModelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden maken we sfeervol en gezellig. We laten ruimtes groter ogen en zetten de pluspunten van het vastgoed in de kijker. We bieden verschillende meubelverhuurpakketten op maat, gaande van een luxe pakket tot kartonnen inrichting. Hiermee kunt u de styling zelf uitvoeren of onze stylingexpertise inschakelen. Met een kartonnen meubelpakket kan het zelfs al voor een beperkt budget en het is bovendien een gemakkelijke manier om sfeer te brengen in een leegstaande woningĒ, vertelt Manou Rottiers enthousiast.

Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017

Sneller verkopen

Style at Home weet uit ervaring dat vastgoedstyling zorgt voor een snellere verkoop van leegstaand vastgoed aan een betere prijs. Uit de Era-barometer blijkt dat woningen met verkoopstyling 4 maal sneller van eigenaar veranderen dan panden zonder styling en dat de verkoopprijs een stuk hoger kan liggen.

Manou Rottiers: ďAls vastgoedstylingspecialist mogen wij op het grootste vastgoedevent van het land zeker niet ontbreken. De organisatoren verwachten ruim 7.000 professionals uit de sector. We zijn uiteraard ook heel blij met de kans om de enorme VIP-ruimte op Realty 2017 in te richten. Op die manier tonen we ter plaatse onze expertise aan het juiste doelpubliek.Ē
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
12 mei 2017
Bron: comtext
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba