Binnenafwerking

Open de deur naar de eye-catcher van jouw interieur

Open de deur naar de eye-catcher van jouw interieur
Op zoek naar binnendeuren voor de afwerking van je nieuwbouw? Of zijn je huidige deuren aan vervanging toe? De keuze aan binnendeuren is tegenwoordig haast onbeperkt. Voor iedere stijl van woning en voor iedere ruimte in het huis zijn er wel oplossingen. Houten plachetdeuren passen perfect in jouw landelijke villa, terwijl strakke blokdeuren ideaal zijn voor moderne lofts. Genoeg deuren om je interieur een nieuwe look te geven.

D’Hondt Interieur is gekend voor zijn binnenschrijnwerk op maat en zijn Belgische topkwaliteit. Bij hen vind je deuren op maat en de interieurspecialisten staan steeds klaar om je advies te geven. Je kan gaan voor design, klassiek, robuust, modern,...
Meer info over hun binnendeuren vind je alvast hier.

Ik wil een afspraak voor interieuradvies

Smeedijzeren deur

Smeedijzeren deuren komen meestal voor in klassieke of landelijke woningen maar kunnen evengoed in moderne woningen geplaatst worden. Het is zo dat een smeedijzeren deur gecombineerd wordt met veel glas waardoor je het gevoel krijgt dat de ruimte groter wordt. Ook heb je meer natuurlijke lichtinval. Ze zijn sierlijk en robuust tegelijkertijd en zijn ijzersterk. Het is een echte eyecatcher én een toegevoegde waarde aan je interieur.
Meer info over smeedijzeren deuren vind je hier.



Plafondhoge deuren

Binnendeuren die tot aan het plafond komen zijn aan sterke opmars bezig. Ze zijn er dan ook in allerlei formaten en materialen. Ze zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en je hebt geen glaspanelen meer nodig boven de deur. Plafondhoge deuren vloeien vlot over in je interieur en bieden dus een ruimtelijk effect.
Benieuwd naar welke deur in jouw woning past?
Maak hier een afspraak.

Blokdeuren

Blokdeuren zijn tijdloos. Ze worden zo geplaatst dat het kaderwerk en deur gelijk komen met de muur. Door de onzichtbare scharnieren is er een naadloze afwerking en krijg je een wand die een strakke uitstraling geeft. Kortom, blokdeuren zorgen ervoor dat ze één worden met de volledige ruimte. Ontdek hier de vele mogelijkheden van blokdeuren.



Planchetdeuren

Wil je gaan voor een landelijke of cottage stijl? Dan zijn planchetdeuren ideaal voor in je interieur. Je kan kiezen voor welke houtsoort je gaat en de afwerking kan ook op verschillende manieren. Een natuurlijke uitstraling door het ruwe hout, de planchetten in een bleke kleur schilderen, bijpassende klinken,... Het is allemaal mogelijk! Klik hier voor advies.



Ik wil een afspraak voor interieuradvies

Benieuwd welke eye-catcher het best in jouw interieur past? De uiteindelijke keuze ligt natuurlijk nog altijd bij jou. Maar onze interieurspecialisten helpen je graag!

Ook interessant