Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Keukenkraan: vanzelfsprekend en toch uniek

Keukenkraan: vanzelfsprekend en toch uniek
De keukenkraan is in het huishouden zo’n beetje het middelpunt waar alles om draait. Het is een vanzelfsprekend en tegelijkertijd unieke installatie. Heeft je kind geknoeid op de parketvloer, dan maak je hiermee een doekje nat voor het opruimen. Handen wassen nadat je ijverig in de tuin hebt gewerkt? Loop maar naar de kraan. Even een frisse slok op een loeihete zomerdag? De keukenkraan is je vriend. Bovendien gaat een kraan makkelijk vele jaren mee. Af en toe een beetje opknappen met een antikalk badje en de filters verschonen, en je kan weer vooruit. Een keukenkraan vervangen is daarmee een belangrijke activiteit. Je wil de juiste keuze maken om jaren plezier te hebben.

Keukenkraan: hoe maak je de keuze?

Als het om keukenkranen gaat staan er behoorlijk wat bomen in het bos. Ga je onvoorbereid wandelen dan verdwaal je geheid. Een mooi overzicht zoals die van de webshop van Sanispecials is handig als je snel de vormen en functionaliteiten wil bekijken. Zoals met veel in het leven is smaak een bepalende factor in je keuze. Een mooie ronde uitloop oogt heel elegant en is goed af te stemmen op de inrichting van je keuken. Dat geldt uiteraard ook voor een meer rechthoekige uitloop. De bediening is eveneens een aandachtspunt. Een simpele hendel is natuurlijk prima, maar waarom voor strak gaan als er ook klassieke en frivole varianten zijn?

Keukenkraan met handige functies

Een keukenkraan kopen moet je vooral doen om jezelf het leven makkelijk te maken. Daarom kiezen klanten van Sanispecials vaak voor een kraan met uittrekbare slang. Dat is handig om bijvoorbeeld een emmer te vullen of de pan met pasta van een laag water te voorzien. Ook als je het aanrecht schoon wil maken is zo’n toepassing erg handig. Je bereikt er alle hoekjes net een stukje beter mee. De directe waterstraal garandeert immers een nog schoner oppervlak. De huidige trends in de keuken sluiten naadloos aan op het aanbod van Sanispecials. Zo is roestvrij staal altijd populair maar vooral de laatste tijd echt weer stevig in opkomst.

Keukenkraan die aan de eisen voldoet

Behalve een mooi ogende kraan is het belangrijk dat de installatie doet wat hij moet doet. Het is bijvoorbeeld altijd raadzaam om te checken of een kraan het KIWA keurmerk heeft. Daarmee is een basiskwaliteit gegarandeerd en is de kraan getest op een periode van 10 jaar werkzaamheid. Alle kranen in het assortiment van Sanispecials beschikken over dit keurmerk.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
25 april 2017
Bron: Bouw & Wonen
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba