Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

TEAM 7 bekroond voor beste design Keukenblokken/Wandkeukens

TEAM 7 bekroond voor beste design Keukenblokken/Wandkeukens
Voor Duitsers is de keuken een statussymbool en vormt ze de favoriete plaats in het huis. Kookevenementen krijgen veel aandacht en kookprogramma's op televisie lokken miljoenen kijkers. Mensen koken, braden en bakken meer dan ooit. Maar welke keukenmerken zijn het populairst? Het wordt met de dag moeilijker om in het enorme aanbod een keuze te maken. De experts van TESTBILD en Statista wilden het precies weten en hebben in een grote consumentenenquÍte de topmerken voor het huishouden en de keuken onderzocht.

Meer dan 90.000 consumentbeoordelingen over meer dan 2000 merken in 84 productcategorieŽn werden verwerkt. Beoordelingscriteria als kwaliteit, levensduur, functionaliteit, design en uiteraard de prijs-kwaliteitsverhouding werden afgetoetst. De winnaar voor de keukenblokken/wandkeukens is TEAM 7. De Oostenrijkse fabrikant van natuurhouten meubilair wist zich met een topscore van 100 en vijf sterren van een eerste plaats in de categorie 'design' te verzekeren.

"We zijn opgetogen met deze erkenning want het label 'Top keukenmerk 2017' is een belangrijke wegwijzer voor consumenten", legt Georg Emprechtinger, CEO van TEAM 7, uit. "De enquÍte door een onafhankelijk marktonderzoekbureau garandeert de representativiteit van de resultaten en is voor ons een bevestiging van de grote bekendheid van TEAM 7. Bovendien is deze positieve waardering een significante indicator voor het feit dat duurzame meubel- en keukenconcepten aan betekenis winnen", sluit de ondernemer af.

TEAM 7 bekroond voor beste design Keukenblokken/Wandkeukens
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 april 2017
Bron: ariespr
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba