Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Park Inn by Radisson brengt eerste hotel met live-inn room naar Brussel  

Park Inn by Radisson brengt eerste hotel met live-inn room naar Brussel
Park Inn by Radisson opent het allereerste hotel van een nieuwe generatie bij Brussels Airport. Het hotel, ontworpen in het thema van ontdekkingsreizigers, zal dienen als inspiratiebron voor een hele resem andere Park Inn by Radisson-hotels elders in de wereld. Met het nieuwe concept van een live-inn-room, een gemeenschappelijke ruimte om mensen samen te brengen, brengt het hotel kleur in het leven van de gasten en locals. General Manager Tineke de Wit: ďAls ik onze gasten zie in de live-inn-room, en ik zie dat ze helemaal ontspannen, geÔnspireerd, geconcentreerd zijn op hun werk, of gewoon plezier maken met vrienden Ė net als thuis Ė dan weet ik dat we geslaagd zijn in ons opzet om een community te creŽren.Ē

Hotel van een nieuwe generatie

Park Inn by Radisson koos ervoor zijn eerste hotel met een nieuwe look & feel te openen vlakbij Brussels Airport, een belangrijk kruispunt binnen Europa. De internationale keten telt meer dan 140 hotels, verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. De inrichting van het nieuwe type hotel is geÔnspireerd door het thema van ontdekkingsreizigers, als eerbetoon aan onze voorlopers die de wereld rondreisden op zoek naar nieuwe plaatsen en ontmoetingen. Elke vergaderruimte is genoemd naar bekende ontdekkingsreizigers, van Magellaan tot Vasco da Gama, en elke hotelkamer is ingericht in aardetinten, om het gevoel van ontdekkingsreizen op te wekken. Het thema wordt versterkt door het gebruik van donkere houtsoorten en donkergroene tinten. Alle kamers zijn stijlvol ingericht, met flat-screen TVís, kluis, thee- en koffiefaciliteiten en gratis snel en draadloos internet.

Park Inn by Radisson brengt eerste hotel met live-inn room naar Brussel

Een gemeenschap van ontdekkingsreizigers

Het ontdekkingsreizigersthema vormt ook een knipoog naar de ligging van het hotel en de nieuwe manier waarop Park Inn by Radisson gastvrijheid wil benaderen. De nieuwe Park Inn by Radisson wordt immers het eerste hotel in BelgiŽ met een live-inn-room. ďCo-living is de nieuwe trend in gastvrijheid. Het community gevoel wordt steeds belangrijker voor reizigersď, zegt Tineke de Wit, General Manager van Park Inn by Radisson Brussels Airport. ďWij creŽren een sociale ruimte waar gasten elkaar kunnen ontmoeten. We willen onze gasten de kans geven elkaar te leren kennen terwijl ze samen iets drinken of een serie bekijken. Hťt verschil dat we kunnen maken met de deeleconomie, is het creŽren van een gemeenschapsgevoel, een plaats waar mensen die elkaar nog niet kennen een fijn moment samen kunnen doorbrengen. Dat willen we koesterenĒ, gaat Tineke verder.

Met dezelfde filosofie in het achterhoofd opent het hotel de RGB, een trendy grillrestaurant en bar met een terras voor gasten en locals. ďEr zijn niet veel gezellige eetgelegenheden voor mensen die in de buurt van de luchthaven werken. Wij willen hen een lunch aanbieden vol gesofisticeerde en originele gerechtenĒ, zegt Tineke. Hotelgasten die liever iets lichts eten, kunnen voor een snack terecht bij de Hungry Kiosk, die 24 op 24 open is - alsof je thuis een snack uit de koelkast zou halen en opwarmen in de microgolfoven. Het hotel biedt ook negen stijlvolle vergaderruimtes, met de nieuwste audiovisuele technologie, en overvloedig natuurlijk licht. Park Inn by Radisson hoopt bedrijven aan te trekken uit de buurt van de luchthaven en start-ups in en rond Brussel.

Park Inn by Radisson brengt eerste hotel met live-inn room naar Brussel

Vroeger kantoorgebouw wordt duurzaam hotel

Duurzaamheid is belangrijk voor Park Inn by Radisson. Daarom wordt het vroegere kantoorgebouw dat is omgebouwd tot het Park Inn by Radisson-hotel uitgerust met zonnepanelen op het dak. Om energie te besparen, werd in het hele hotel LED-verlichting geÔnstalleerd. Park Inn by Radisson gaat hierin zelfs tot in de kleinste details: voor de toiletten wordt regenwater gebruikt om waterverspilling te beperken. Ten slotte is aan de ingang van Park Inn by Radisson Brussels Airport ook een groen dak voorzien.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
19 april 2017
Bron: finn
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba