Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Haardenproducent FLAM pakt groot(s) uit op Batibouw 2017  

Haardenproducent FLAM pakt groot(s) uit op Batibouw 2017
Flam presenteert twee nieuwe gashaarden op Batibouw 2017. Deze haarden zijn niet alleen groot in afmetingen maar ook groots in prestaties. Deze haarden zullen in iedere woning dé blikvanger zijn van de leefruimte. Deze nieuwe gashaarden zijn net als alle andere Ambi gashaarden te combineren met de Combi-FLAM, dé oplossing voor gashaarden in appartementsgebouwen, waardoor u ook in uw appartement kan genieten van de gezelligheid van een haardvuur.
Dit toestel te groot? Geen enkel probleem. Het Ambi gamma bestaat in verschillende afmetingen tussen 70 en 150 cm breedte en bieden ook op laag vermogen een prachtig vlammenbeeld.

AMBI 80/65 roomdivider

Een ‘roomdivider’ zorgt ervoor dat er visueel een scheiding in de ruimte(s) gecreëerd wordt door de gashaard. Door drie zijden in glas uit te voeren biedt deze haard langs alle invalshoeken een prachtig zicht op het unieke vuurbeeld.

Deze Ambi roomdivider kenmerkt zicht door opstaande houtstammen en biedt u dus het zicht en het gevoel van een houthaard maar met alle comfort van een gashaard.

Zoals elke gashaard uit de Ambi-reeks beschikt deze gashaard over meerdere (5) branders die u de optie geven een volledig variabel vlammenbeeld te creëren, dit via de meegeleverde afstandsbediening of via smartphone/tablet dankzij de optionele applicatiemodule.

Door zijn excentrische aansluiting van de rookgasafvoer kan het concentrisch rookgaskanaal weggewerkt worden in de achterwand waardoor u boven de haard zelf geen zichtbare kanalen hebt.

AMBI 100/65 Front | Hoek | Pano

De grootste broer uit de Ambi gashaardenfamilie staat met zijn afmetingen 100cm op 65cm garant voor een maximale beleving van het vuurbeeld. Deze haard is standaard uitgerust met FireWood brander en stalen achterwand. In optie kan u kiezen voor een andere achterwand (spiegelglas of gietijzeren imitatielook), ontspiegeld glas (op frontmodel), applicatiemodule, ventilatoren, … . Kortom keuze te over om de haard te creëren naar uw eigen wens.

Deze prachtige blikvanger wordt uitgevoerd in een front- (1 zijde glas), hoek (2 zijdes glas) en pano (3-zijdes glas). Een garantie voor intense momenten rond het haardvuur.

Haardenproducent FLAM pakt groot(s) uit op Batibouw 2017

Woning of appartement? Flam lanceert intense momenten voor iedereen.

FLAM brengt dé oplossing voor appartementsgebouwen die toelaat dat iedereen kan genieten van de intense momenten rond een gashaard. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat via een concentrische schouwbuis zowel de verse lucht aangezogen wordt, als de rookgassen afgevoerd worden. Dankzij het wegzuigen van de rookgassen krijgt uw Flam gashaard een nog mooier vlammenbeeld en bent u verzekerd van een uiterst veilige werking.

Zowel voor bouwpromotoren, ontwikkelaars als architecten is dit een eenvoudige manier om appartementsbewoners te laten genieten van de intense momenten van een Flam gashaard. Het Combi-FLAM systeem biedt een oplossing tot maximaal 12 verdiepingen.

Daarnaast zorgt Flam voor een maximale interieurvrijheid door de Flex-Box. Deze box zorgt ervoor dat de rookgassen niet noodzakelijk naar boven afgevoerd moeten worden, maar horizontaal of zelfs neerwaarts kunnen weggezogen worden.

Haardenproducent FLAM pakt groot(s) uit op Batibouw 2017
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 januari 2017
Bron: Flam
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over kachels & open haarden


Producten voor kachels & open haarden


Gerelateerde artikelen


Video`s over kachels & open haarden


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
(NS) © 2002 - 2018 Shift Networks bvba