Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bank Rolf Benz TIRA en stoel 394 winnen Iconic Award 2016

Bank Rolf Benz TIRA en stoel 394 winnen Iconic Award 2016
Van deze bank dromen designliefhebbers: bijzonder licht vormgegeven en met een innovatieve relaxfunctie, wordt Rolf Benz TIRA nu al vereerd door haar bezitters. Ook de designexperts waarderen het veelzijdig modulaire bankprogramma van Joachim Nees. Nadat TIRA onlangs eerst de “German Design Award” ontving, wordt de bank nu onderscheiden met “Iconic Award 2016: Interior Innovation Best of Best”.

Rolf Benz

De “Iconic Award Innovation” is een doorontwikkeling van de voormalige “interior innovation Award” en documenteert de innovatieve resultaten in alle productsegmenten van Interior Design. Het behoort tot de nieuwe “Iconic Awards” van de Raad van Vormgeving en wordt voor het eerst tijdens de IMM Cologne 2016 op 17 januari in de Kunstvereniging van Keulen uitgereikt.

Rolf Benz

Ook de stoel Rolf Benz 394 van labsdesign en Rolf Benz 580 van formstelle worden met de “Iconic Award 2016: Interior Innovation” bekroond. De stoel Rolf Benz 394, voorgesteld op Huisshow in de herfst 2015, ontwikkelde zich in korte tijd tot een echt winnaar. De karakteristieke stoel Rolf Benz 580 met zijn stilistisch vakmanschap, ontving de onderscheiding “Selection”.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
9 december 2015
Bron: homecomfort
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba