Keukens

Siematic opent flagshipstore in hartje Antwerpen

SieMatic du Port opent vanaf 1 oktober haar deuren op het Antwerpse Eilandje aan de Sint Aldegondiskaai. Alle geïnteresseerden krijgen de kans om het kersverse experience center te bezoeken. Niet alleen medewerkers en dealers, maar ook interieurvormgevers, architecten, projectontwikkelaars en pers zijn steeds welkom op de inspirerende plek waar steeds de nieuwste trends in de keukenwereld te bewonderen zijn. Uiteraard zullen ook consumenten hartelijk ontvangen worden. Ze kunnen er terecht om er hun droomkeuken te laten ontwerpen.

SieMatic koos voor de koekenstad omwille van het internationale karakter van Antwerpen. “Antwerpen is niet meer alleen bekend voor zijn haven, Rubens en de diamant, maar het is de laatste jaren een trendy spot geworden voor hippe restaurants, designers en ontwerpers. Met het MAS trekt men ook zeer veel toeristen aan.” zegt Sales Director Koen Van Aken. “We besloten om te investeren in een nieuwe inspirationele locatie in het nieuwe dynamische hart van de stad Antwerpen. Kijk maar eens om je heen. Deze wijk is de place to be in Antwerpen. Hier beweegt iets en wij willen daar met SieMatic ook graag deel van uitmaken. Op deze manier willen we ons merk en onze keukens optimaal positioneren.”

Siematic opent flagshipstore in hartje Antwerpen

In maart 2014 opende SieMatic een Flagshipstore in New-York. Sindsdien heeft het Duitse bedrijf nog andere experience centers uit de grond gestampt: waaronder Londen en recentelijk ook nog één in Amsterdam. SieMatic du Port in Antwerpen is de nieuwste aanwinst.

Met deze Flagshipstores geeft SieMatic duidelijk richting aan de evolutie die het bedrijf in de toekomst wil volgen.

Siematic opent flagshipstore in hartje Antwerpen

Ook interessant