Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Subway handdoekdroger genomineerd voor Design Award  

Subway handdoekdroger genomineerd voor Design Award
Zehnder is met de Subway handdoekdroger genomineerd voor de Batibouw Design Award. De Batibouw Design Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het voorbije jaar een nieuwigheid met een vooruitstrevend en in het oog springend design op de markt bracht. De prijsuitreiking vindt plaats op 27 februari 2013 in aanwezigheid van de jury met vertegenwoordigers van de Orde van Architecten en van de Associatie van Interieurarchitecten (AiNB).

De Subway handdoekdroger vind je terug in het Quality segment. In het Quality segment biedt Zehnder kwalitatieve, stijlvolle en elegante handdoekdrogers. Het nieuwste Subway model behoort tot dit segment, naast de modellen Forma (Air), Universal, Quaro en Kleo.

Door zijn strakke compromisloze vormgeving met een opvallende, vierkante lijst en ronde buizen is de Subway handdoekdroger een designobject dat zich perfect integreert in de hedendaagse badkamer of keuken. De geometrische optiek van deze handdoekdroger wordt bekomen door zijn integraal kader. Het Subway model is verkrijgbaar in RAL 9016 en verschillende kleuren, verchroomde uitvoering of geborsteld roestvrij staal. Het toestel is ook verkrijgbaar in een gemengde en een elektrische versie die zich onderscheidt door zijn timerfunctie, veiligheid voor drooglopen, kamertemperatuurregeling, dag- en weekprogramma.

Op Batibouw stelt Zehnder de Zehnder Subway voor op stand 402 in paleis 12 voor
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 februari 2013
Bron: s-vb
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba