Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Innovatieve AquaBlade waterval spoeltechniek

Innovatieve AquaBlade waterval spoeltechniek
We maken er elke dag meerdere malen gebruik van. Het toilet en dan het liefst een schoon toilet. Niemand gaat graag naar een toilet waar nog wat ligt van een voorganger. Gelukkig vinden veel mensen het ook niet prettig om zelf sporen achter te laten. Maar hoe zorg je voor een schoon toilet? Niet alle toiletten spoelen alles even goed weg. Met de innovatieve AquaBlade waterval spoeltechniek is dat verleden tijd. 

Hoe werkt de AquaBlade waterval spoeltechniek

De AquaBlade waterval spoeltechniek staat garant voor een bijzonder fraai design en ongeëvenaard spoelresultaat. De extra hoog gepositioneerde en smalle spoelopening creëert een “waterval” vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. De AquaBlade waterval spoeltechniek garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak. Door de gestroomlijnde waterstralen zijn de closets ook stiller dan bestaande spoelsystemen.Mooi design

Het AquaBlade waterval spoelsysteem van Ideal Standard is ontworpen met eenvoudige strakke lijnen en moderne vormgeving. Een esthetisch ontwerp met een optimale spoelprestatie als uitgangspunt. Er is geen overhangende rand die een schaduw werpt zodat alleen de vloeiende lijnen van de binnenzijde van het toilet zichtbaar zijn.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
17 juli 2017
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Gerelateerde artikelen


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba