Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Precisie bij koken met gas

Precisie bij koken met gas
Vuur fascineert mensen al miljoenen jaren. In de loop der tijd is er veel veranderd. De Bosch gaskookplaten met FlameSelect zijn het perfecte bewijs hiervan. De innovatieve FlameSelect technologie, biedt een compleet nieuw niveau van nauwkeurigheid door gas stapsgewijs en precies te reguleren. Van stand 1 tot en met 9. Precisie bij koken met gas, geeft nog betere resultaten. Maar dat is niet alles. Dankzij het tijdloze design en de zorgvuldig geselecteerde materialen, zijn Bosch gaskookplaten een lust voor het oog. Hierdoor kun je net zo genieten van de tijd die je in de keuken doorbrengt als van de perfecte resultaten.

Koken met vuur wordt bijzonder eenvoudig

Koken met gas is altijd een plezier geweest voor de zintuigen. Maar als het aankomt op het reguleren van de vlam, begint de speculatie: 500 gram is altijd 500 gram – en 2 eieren zijn altijd 2 eieren. Maar wat is nu precies gas op een medium stand? Met FlameSelect hoef je nooit meer te raden naar de juiste stand. Uitgevoerd met 9 vermogensstanden, kun je eenvoudig en betrouwbaar het juiste niveau instellen. Dit helpt je om altijd perfecte resultaten te creëren.

De kracht van vuur met precisie

Koken met gas moet gemakkelijk, veilig en leuk zijn. Daarom hebben is FlameSelect ontworpen. Anders dan traditionele gaskookplaten met onnauwkeurige vermogensinstellingen, biedt de gepatenteerde ventieltechnologie van FlameSelect perfecte regulatie van de negen precies bepaalde vermogensniveaus. De vermogensniveaus kunnen worden ingesteld door de nieuwe ergonomische knoppen. Wanneer de kookplaat uitgeschakeld is, geeft de hitte indicator weer welke kookzones nog warm zijn om kleine en grote vingers te beschermen. Hierdoor bieden gaskookplaten met FlameSelect alle voordelen van koken op gas met het comfort en de precisie van een elektrische kookplaat.

Precisie bij koken met gas

Pannendragers van gietijzer of staal

Als het op het design aankomt heb je de keuze tussen enkele pannendragers voor eenvoudige schoonmaak of doorlopende pannendragers voor meer stabiliteit. Beide varianten zijn beschikbaar in gietijzer of staal. Je kunt ook kiezen voor mono pannendragers gemaakt van gietijzer. Deze bieden extreem hoge stabiliteit en zijn eenvoudig schoon te maken.

Eenvoudig in gebruik, eenvoudig schoon te maken

Na gebruik van de gaskookplaat wil je deze natuurlijk schoonmaken. Het liefst eenvoudig, net als het gebruik. Daarom is de gaskookplaat zo ontwikkeld dat die ook gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

De ronde randen van de gaskookplaten kunnen zonder moeite worden schoongemaakt. Vuil kan simpelweg nergens naartoe. Daarnaast is roestvrij staal veel minder vatbaar voor verkleuring rondom de branders, zodat zelfs intensief reinigen niet de print rondom de knoppen verwijdert.

Precisie bij koken met gas

Het gemak van de vaatwasser

Als je het schoonmaken nog eenvoudiger wilt maken, kun je kiezen voor de verwijderbare emaillen pannendragers. Deze pannendragers zijn eenvoudig om schoon te maken en hebben een speciale laag waar vuil simpelweg vanaf glijdt. Geen zorgen over corrosie, barsten of verkleuring.

Veiligheid met een druk op de knop

Onze gaskookplaten zijn uitgevoerd met één hoofdknop, de Quickstop, welke u de mogelijkheid geeft om alle vlammen onmiddellijk en tegelijk met slechts één druk op de knop uit te schakelen. De knop fungeert tevens als een kinderslot wanneer de kookplaat is uitgeschakeld.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
10 juli 2017
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba