Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

The Lighting Bible 12 inspireert tot creatieve verlichting

The Lighting Bible 12 inspireert tot creatieve verlichting
The Lighting Bible mag dan aan zijn 12e editie toe zijn, de catalogus blijft verrassen. Met meer dan 1.000 paginaís nieuwe ontwerpen, toepassingen, technische innovaties en projectfotoís uit de hele wereld komt Delta Light erg ambitieus uit de hoek. De vernieuwende verlichtingsoplossingen kregen alvast een unieke, transparante cover mee.

Jan Ameloot, Managing Director van Delta Light: "De nieuwe collectie focust op lichteffecten, maar ook op nieuwe vormen, technologieŽn, installatiemethodes en veelzijdigheid in toepassing. Met The Lighting Bible 12 willen we architecten en ontwerpers een uitgebreide toolbox aanreiken voor creatieve en multifunctionele verlichtingsideeŽn."

The Lighting Bible 12 inspireert tot creatieve verlichting

The Lighting Bible, voor het eerst verschenen in 1997, heeft intussen een sterke reputatie opgebouwd. De catalogus combineert dan ook moeiteloos technische informatie met inspiratie, zowel voor professionals als eindgebruikers. Tegelijk geeft The Lighting Bible zicht op de wereldwijde projecten van Delta Light Ė van woonhuis tot retail, kantoren, showrooms, gastvrijheid en openbare gebouwen.

Geen nieuwe editie zonder nieuwe cover. Delta Light koos voor een andere look ťn textuur, met een transparante pvc-omslag, inclusief de nieuwe typografie en kleuren. Jan Ameloot: "Transparantie is al jaren een vaste waarde in architectuur, design en mode. Precies omdat het interactie met licht biedt. En dat je op tal van manieren met licht kan spelen, laten ook wij graag zien in The Lighting Bible."

The Lighting Bible 12 inspireert tot creatieve verlichting
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
5 juli 2017
Bron: DeltaLight
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba