Vloerbekleding

Gerflor lanceert nieuwe vinylvloer voor 80ste verjaardag

Gerflor lanceert nieuwe vinylvloer voor 80ste verjaardag
Vloerenspecialist Gerflor viert dit jaar het 80-jarige bestaan van zijn Mipolam vinylvloeren en lanceert een nieuwe lijn: Mipolam Affinity. Deze nieuwe lijn speelt in op de toenemende vraag van bedrijven naar oplossingen die zowel duurzaam, ecologisch als onderhoudsvriendelijk zijn. Met 80 jaar ervaring loopt Gerflor voorop in homogene vinyl vloerbedekking. De slogan van het merk is niet voor niets ‘the original one since 1937’. Het bedrijf zet continu in op innovatie en het ontwerp van nieuwe designs. Onder Mipolam vallen verschillende productlijnen: Mipolam Elegance, Mipolam Accord en de nieuwe lijn Mipolam Affinity. Al productlijnen zijn de afgelopen jaren vernieuwd. Dit leidde tot een veelvoud aan moderne designs.

Nieuwe lijn: Mipolam Affinity

Mipolam Affinity is een zogenaamde ‘non-directionele homogene vloerbedekking’: dit betekent dat het design door en door verwerkt is in de vloer. De vloer is beschikbaar in diverse ‘ton-sur-ton designs’: van neutraal grijs, beige en bruin tot vrolijk blauw, groen en rood. In totaal zijn 28 nieuwe kleuren verkrijgbaar, op rol en op aanvraag in tegels.

Duurzaam, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch, dus ideaal voor de medische sector
De Mipolam Affinity vloeren zijn waterdicht (thermisch gelast), kunnen een zware belasting aan en zijn geschikt voor ruimtes waar veel mensen lopen (slijtklasse T).

Marketing Manager Peter van de Bogert: “Geflor kiest voor duurzame vloeren die 100% recycleerbaar én eenvoudig in onderhoud zijn.”


Voor een optimale hygiëne is het mogelijk om de vloer door te laten lopen op de muur (als plint), zodat er minder vuil in de hoeken terecht komt. De Mipolam Affinity homogene vloeren zijn voorzien van de unieke gepatenteerde Evercare™ oppervlaktebehandeling. De vloeren zijn hierdoor zelfs bestand tegen chemische stoffen zoals Betadine en desinfecteringsmiddelen. Niet voor niets worden Mipolam vloeren veel gebruikt in ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en laboratoriums.

Gerflor lanceert nieuwe vinylvloer voor 80ste verjaardag

Ook interessant