Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer
Een behangcollectie die je nooit beu geraakt? 'Reflect' van Eijffinger weet†je elke keer opnieuw†te verrassen met tropische kleurschakeringen†omdat elke lichtinval een ander effect†creŽert.†Denk: een regenboog of schubben van exotische visjes die weerkaatsen†in glinsterende†waterdruppels. Hoog tijd om ook jouw passie†voor interieur te laten weerspiegelen in deze†luxueuze, summerproof†dessins†voor je muren.†

Eindeloos dwalen door de weelderige tuinen van het tropisch†resort. Een pauw schrijdt voorbij in al zijn schitterende kleurenpracht, de schubben van exotische visjes lichten op in de vijver. Een regenboog verschijnt in de nevel rond de waterval, en reflecteert in de glinsterende druppels op de bladeren.†Aan de rand van het zwembad wacht een cocktail op de met glanzend parelmoer ingelegde tafel. Al mijmerend laat je je gedachten de vrije loop, het zonlicht weerkaatst in duizenden dansende lichtpuntjes op het water.

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer!

Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren.†Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uniís met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht. Van regenboogfolie, tot luxe beads en aaibaar flock. Van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, warme wittinten tot koel zilver. Elke lichtinval creŽert een ander effect, waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakeringen.

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer!
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
23 maart 2017
Bron: Globalimage
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over binnenafwerking


Producten voor binnenafwerking


Gerelateerde artikelen


Video`s over binnenafwerking


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba