Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Vaatwasser met uniek liftsysteem

Vaatwasser met uniek liftsysteem
AEG introduceert de ComfortLift vaatwasser, de eerste in het segment vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. De ComfortLift vaatwasser met uniek liftsysteem is efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De ComfortLift is dit jaar beloond met een iF Design Award.
De ComfortLift is de eerste vaatwasser met uniek liftsysteem ter wereld. De onderste mand kun je eenvoudig naar boven verplaatsen. De vaat en het kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kun je efficiŽnter uitladen en effectiever inladen. Een vaatwasser die ontworpen is om aan alle behoeften te voldoen.

Speciale Glass Basket

Vaatwasser met uniek liftsysteemNaast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk. De speciaal ontworpen Glass Basket met geÔntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek die in de onderste korf van de vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser kan.†

Prijswinnaar

De ComfortLift wist de 58 juryleden te overtuigen met haar innovatieve design en heeft uit meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen de prestigieuze iF DESIGN AWARD gewonnen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 maart 2017
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba