Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Sensa by Cosentino geeft een exotisch tintje aan de keuken

Sensa by Cosentino geeft een exotisch tintje aan de keuken
Voor liefhebbers van bijzondere materialen introduceert Cosentino een nieuwe collectie genaamd Sensa. Deze collectie bevat acht exotische granieten werkbladen met een exclusieve bescherming tegen vlekken.
De granieten in de Sensa collectie zijn bij uitstek geschikt om als blikvanger te dienen: deze meesterwerken van de natuur maken van royale kook- en werkeilanden sfeerbepalende elementen in huis.

En naast mooi zijn is deze granietcollectie ook zeer onderhoudsvriendelijk: dankzij een exclusieve bescherming tegen vlekken hoeft deze graniet niet meer extra geÔmpregneerd te worden. Deze technologie vergroot de sterke, natuurlijke eigenschappen en verlengt de levensduur van het materiaal. Het proces verandert de oppervlaktespanning van het graniet waardoor het materiaal voorkomt dat vloeistoffen als water, koffie of olie kunnen binnendringen. Zo blijft het materiaal jaar in jaar uit mooi.

Sensa by Cosentino geeft een exotisch tintje aan de keuken
Sensa Indian Black

Uitgelicht: Sensa Indian Black

Indian Black is een granietsoort die donker en intens is met een glanzend gepolijste afwerking over het gehele oppervlak. De zwarte achtergrond is doorregen met heldere, bijna kristallijne aders die allemaal verschillend en even fascinerend zijn, waardoor het graniet er extra aantrekkelijk uitziet. Een echte eyecatcher die nooit zal gaan vervelen.

De andere Sensa kleuren zijn: Black Beauty, Glacial Blue, Orinoco, Colonial White, Ice Blue, Moak Black en Bianco Antico: deze nieuwe exotische Sensa granietsoorten hebben allen een een uniek en exclusief aderpatroon en zorgen voor schoonheid, functionaliteit en beleving in iedere ruimte.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
29 juni 2017
Bron: HomeComfort
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba