Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Ontdek B&G, een ambachtelijke armatuur

Ontdek B&G, een ambachtelijke armatuur
De lamp B&G is een voorbeeld van ambachtelijk design. Matthieu Meert, oprichter en ontwerper van In2Wood, vindt dat handgemaakte producten een grote meerwaarde betekenen, zowel voor de ontwerper als voor de klant. De ontwerper heeft controle over het hele werkproces, de koper haalt een product met karakter en gevoel in huis. De nieuwste creatie van het Belgische In2Wood ziet er eenvoudig uit, maar doordat de lamp met de hand wordt gemaakt, komt er heel wat denkwerk bij kijken. Matthieu combineerde zwartgelakt staal met een gouden binnenwerk en a touch of wood. Resultaat: een tijdloze en minimalistische lamp die in elk interieur past. Het ambachtelijke zit hem in het materiaal, de werkwijze en natuurlijk de persoonlijke touch van de vakman.

Ontdek B&G, een ambachtelijke armatuur

Vakmanschap

Automatisering heeft natuurlijk zijn voordelen, zoals een lagere kost- en verkoopprijs en de mogelijkheid om een grotere massa te bereiken. De andere kant van de medaille is dat ambacht en vakmanschap steeds meer op de achtergrond verdwijnen en moeten vechten voor een plaatsje in de maatschappij. Nochtans zorgen ambachtslui vaak als de beste voor interieuroplossingen. Zij kunnen inspelen op de vraag naar op maat gemaakt design ťn bieden je gegarandeerd een uniek exemplaar. Je meubels krijgen op die manier een verhaal mee dat nog decennialang van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Door de de nauwkeurige afwerking van het hout, de stalen poot die vakkundig door de armatuur gaat en het fijne gouden binnenwerk is B&G dť eyecatcher in huis. De lamp is verkrijgbaar als bureau- of als leeslamp, werd voorzien van ledtechnologie en heeft de perfecte sterkte om comfortabel te lezen. Mag het licht toch wat zachter? Met de touch-schakelaar dim je het licht en zet je de lamp aan of uit.

Bureau- of leeslamp B&G. Verkrijgbaar vanaf midden december. Vanaf 389 euro.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
8 december 2016
Bron: King George
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba