Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Box by Studio Segers

Box by Studio Segers
Op de dag van vandaag zijn grote open landschapsconcepten niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorwereld. Dit resulteert echter al te vaak in drukke ruimtes waar privacy en persoonlijk contact stilaan verdwijnen.
In dit digitale tijdperk is het een noodzaak dat binnen deze open landschapskantoren terug ruimte ontstaat voor een persoonlijk contact waar collega’s op een directe (non-digital) manier elkaar kunnen ontmoeten

“Box” is een vorm van microarchitectuur, die als icoon in een ruimte kan staan. Een oase van rust die ervoor zorgt dat mensen zich aangesproken voelen om in dialoog te treden met collega’s. Door zich even van het razendsnelle leven af te zonderen, in deze akoestische micro-omgeving, kan er ruimte voor discussie met elkaar ontstaan. Een cocon waar personen elkaar inspireren en direct motiveren, in tegenstelling tot de quasi emotieloze “vind ik leuk”.
Een plaats voor korte vergaderingen of om gewoon even van je stoel op te staan en tot rust te komen met een kop koffie.

“Box” is leverbaar in twee modellen, vrijstaand en als wandmodel

De wanden zijn opgebouwd met hoogwaardig akoestisch schuim (CM 33) en wordt overtrokken met stof. Box is volledig demontabel en kan naar wens flat packed geleverd worden. Het onderstel is uit metaal geëpoxeerd in diverse lakkleuren. Daarnaast kan “Box” worden uitgerust met verschillende accessoires , led verlichting, opbergelement voor brochures en andere zaken, kapstokhaken.

Box by Studio Segers
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 januari 2017
Bron: DriVK
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba