Keukens

Siemens EQ.9 voor de perfecte koffie

Siemens EQ.9 voor de perfecte koffie
Laat die heerlijke geur van vers gemalen koffiebonen je neus binnendringen en maak je klaar om te genieten van het perfecte kopje koffie. De EQ.9 koffievolautomaat van Siemens is er voor de echte koffieliefhebber die precies hun eigen afstelling en bonen willen gebruiken. Het apparaat heeft verder alles onder controle en zorgt voor de beste temperatuur om de koffie, espresso of cappuccino te zetten.

EQ.9 reinigen

Wie houdt van voortreffelijke koffie met een weergaloos aroma heeft veel over voor de juiste bereiding, maar het regelmatige reiniging van het melksysteem blijft een vervelend klusje. Daarom ontwikkelde Siemens autoMilk Clean, een volledig automatische stoomreiniging die na iedere bereiding wordt geactiveerd. Dit systeem zorgt voor een perfecte hygiëne en neemt jou het dagelijkse onderhoud uit handen. Melkresten hebben geen schijn van kans. Zo kun je ontspannen achterover leunen en onbezorgd genieten van een overheerlijke kop koffie.

Twee compartimenten

Siemens EQ.9 voor de perfecte koffieDe EQ.9 is verkrijgbaar met twee aparte koffiemalers en bonencompartimenten waardoor er twee compleet verschillende soorten koffiebonen gebruikt kunnen worden in hetzelfde apparaat zonder dat de smaken zich ooit mengen. Zo drink je in de ochtend een lekkere cappuccino en na het avondeten geniet je van een extra sterke espresso.

Samen genieten

Elke dag genieten van je eigen koffie is heerlijk, maar de lekkerste koffie drink je samen. Speciaal voor die gedeelde koffiemomentjes is oneTouch double Cup: met één druk op de knop zet je twee koppen tegelijk.

Ook interessant