Keukens

Koel-vrieskasten met flexibel opbergsysteem

Koel-vrieskasten met flexibel opbergsysteem
Levensmiddelen worden vaak op dezelfde en inefficiënte manier in de koelkast bewaard zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. Daarom introduceert AEG de ProFresh Plus koel-vrieskasten met flexibele opbergmogelijkheden. Waar de ProFresh koel-vriescombinaties zorgen voor een optimale vochtbalans, zorgt de ProFreshPlus daarnaast ook voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de koelkast. Het slimme CustomFlex opbergsysteem maakt het gemakkelijk om voedsel snel te verplaatsen, aangepast aan een flexibele levensstijl. Dankzij de TwinTech koeling blijven producten langer vers.

Gegarandeerde versheid

Houd voedsel langer vers met AEG ProFresh en de nieuwste TwinTech-technologie. Standaardkoel-vriescombinaties maken gebruik van één koelsysteem. TwinTech gebruikt één koelsysteem om de vriezer te koelen en een ander koelsysteem voor de koelkast. Dit voorkomt de overdracht van vocht en zorgt ervoor dat de vriezer vrij blijft van ijsvorming en dat voedsel in de koelkast optimaal gehydrateerd blijft. Daarnaast blijven smaak, textuur en voedingsstoffen behouden. Onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat delicate voedingsmiddelen, zoals aardbeien, hun vitamine C-inhoud gedurende tien dagen behouden dankzij het TwinTech™ systeem. Het innovatieve MultiAir Flow systeem in de ProFresh Plus modellen koelt alle niveaus van de koelkast, waardoor de atmosfeer stabiel wordt gehouden en voedsel langer bewaard kan worden.

ProFresh Plus wint IF Design Award 2015

ProFresh Plus combineert innovatieve technologie met een schitterend design. Deze reeks van vrijstaande koelkasten heeft dit jaar een wereldwijd erkende IF Design Award gewonnen voor haar uitzonderlijke design. De koelkasten worden gekenmerkt door de A+++ rating en een innovatieve LED light oplossing, die zorgt voor een premium touch. Het design aan de buitenkant bevat metalen handvatten en nieuwe touch controls op de deur. Naast de A+++ zijn er ook modellen met A++ NF rating.

AEG Customflex

CustomFlex

Het CustomFlex opbergsysteem bevat:
  • 6 verschillende opbergruimtes
  • 2 clips voor het ophangen van kleine items, zoals zakjes geraspte kaas
  • Easy-fittingrek in de deur met rails

Ook interessant