Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Sphinx op Batibouw: de nieuwe generatie toiletten is spoelrandloos

Sphinx op Batibouw: de nieuwe generatie toiletten is spoelrandloos
De innovatieve technologie van een toilet zonder spoelrand stelt de norm op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De voordelen van de Rimfree closet zijn inmiddels zo overduidelijk bewezen, dat Sphinx uit Maastricht het assortiment steeds verder uitbreidt. Bovendien staat de Sphinx stand op Batibouw 2015 bijna geheel in het teken van deze nieuwe generatie closets. De bezoekers zullen op een interactieve manier worden overtuigd van de vele voordelen van een spoelrandloos toilet. En met de toevoeging van opnieuw vier nieuwe modellen, wordt Rimfree steeds veelzijdiger.

Hygiëne en reinigingsgemak

Door de speciale vormgeving van het Sphinx Rimfree closet zonder spoelrand, zijn er geen holle ruimtes waarin vuil zich kan afzetten en ophopen. De gehele binnenzijde van het toilet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden. De speciaal ontwikkelde waterverdeler met innovatieve spoeltechniek zorgt - ook bij kleine hoeveelheden spoelwater - voor een hygiënische, optimale spoeling. Bovendien is, door de verdekte bevestigingssystemen, ook de buitenkant glad en eenvoudig te onderhouden. Een perfect hygiënisch en milieuvriendelijk toilet is het resultaat.

Speciale aandacht tijdens Batibouw

De Rimfree is de nieuwe norm en Sphinx wil daar tijdens Batibouw extra de aandacht op vestigen. Batibouw, stand 309, hal 7.Sphinx Rimfree wordt steeds veelzijdiger

Nieuwe toevoegingen aan het Rimfree assortiment zijn modellen binnen de series Sphinx 320, Sphinx 335 en Sphinx 345 xs. Voor de series Sphinx 320 en Sphinx 335 is een diepspoel wandcloset toegevoegd. Het model binnen de serie Sphinx 345 xs betreft een verkort model voor toepassing in kleinere ruimten.

Het nieuwe Sphinx 300 Comfort model is een verlengd diepspoel wandcloset, speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers. Het toilet kenmerkt zich door een modern, aansprekend design dat harmonisch in de ruimte opgaat en door optimale toegankelijkheid voor comfortabel transfers van rolstoel naar toilet en vice versa. In combinatie met de spoelrandloze hygiëne wordt tegemoet gekomen aan de hoge eisen voor barrièrevrije badkamers. Met deze toevoegingen biedt het Rimfree assortiment een steeds grotere keuze, zowel voor de zorgsector als binnen de privé-badkamer.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
29 januari 2015
Bron: Sphinx
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Verwarming & Sanitair


Producten voor Verwarming & Sanitair


Gerelateerde artikelen


Video`s over Verwarming & Sanitair


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba