Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Cradle to Cradle entreemattensysteem van Emco

Cradle to Cradle entreemattensysteem van Emco
In de natuur bestaat geen afval. Dit is ook het geval bij Cradle to Cradle, dat fabrikant emco voor het eerst heeft toegepast in het nieuwe entreemattensysteem emco Ecoline Pioneer. Deze nieuwe serie is volledig recyclebaar en Cradle to Cradle gecertificeerd. Bovendien zorgen de nieuwe inlagen voor een optimalere opvang van fijn stof, zodat fijn stof minder door de mond en neus wordt ingeademd. Een essentiŽle verbetering in het belang van de gezondheid van de passanten.

De nieuwe serie emco Ecoline Pioneer is geschikt voor de binnen- en overdekte buitentoepassingen (zone 2) waar de belastingen extreem zijn. Zoals bij winkelcentra, luchthavens, kantoorgebouwen en entrees met meer dan 2.000 passages per dag. Het uiterst duurzame entreematsysteem is zeer slijtvast en ook geschikt voor rolstoelen, kinderwagens, winkelwagens, transportkarretjes en personenwagens. Wat de kleuren betreft kunt u kiezen uit de meest gewenste kleuren. Dit zijn antraciet, beige, bruin en grijs. De inlagen zijn vervaardigd van slijtvaste, weerbestendige lussenpool inlagen (polyamdie 6) met verbeterde stof- en vochtopname. Het entreematsysteem heeft een brandvertragende werking conform Bfl-s1 (eveneens B1).

Cradle to Cradle entreemattensysteem

Als toebehoren levert emco: een aluminium of messing inbouwraam, een rvs afdekprofiel, LUMINA- en LUMINA VIA ledverlichting en een rvs profiel voor een opschrift of logo.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 oktober 2013
Bron: Innovatech
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over vloerbekleding


Producten voor vloerbekleding


Gerelateerde artikelenBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba