Interieur

Augustus is opbergmaand, met Allibert Nuance

Augustus is dan wel niet meteen begonnen zoals juli geëindigd is, maar het is wel de maand waarop alle gezinnen zich voorbereiden op die eerste schooldag. Binnenkort is het dus weer tijd om het speelgoed netjes op te bergen en de schoolspullen van stal te halen. Om het opruimen van een leien dakje te laten verlopen, heeft Allibert een geweldige opbergoplossing bedacht: Nuance opbergboxen, verkrijgbaar in 3 formaten.

Waar opbergboxen voorheen simpelweg functioneel moesten zijn, gaat Allibert nu een stapje verder. Met haar nieuwste collectie - Nuance - is het bedrijf er in geslaagd functionaliteit te combineren met authenticiteit. De gevlochten structuur doet vergeten dat het gaat om een product uit kunststof en is bovendien een garantie voor een optimale stevigheid.

Surplus voor elk interieur
Nuance kenmerkt zich door de innovatieve structuur van gevlochten kunststof, die qua look perfect de vergelijking met rieten manden doorstaat. De natuurlijke en authentieke uitstraling, de zorgvuldig uitgekozen warme trendy kleuren - Cosy Brown en Clay White - zorgen ervoor dat een opbergbox niet langer wordt beschouwd als een storend object, maar perfect in ieders interieur kan worden geïntegreerd.

3 formaten
Nuance is beschikbaar in 3 formaten: Small, Medium en Large. Nuance Small leent zich uitstekend voor het opbergen van cd’s en andere kleine spullen en past perfect in elke boekenkast. Nuance Medium is handig voor gebruik in de dressing terwijl in Nuance Large onder meer speelgoed en plaids een knusse thuis vinden. Alle formaten zijn onderling stapelbaar. De Medium en de Large zijn dan weer voorzien van een passend deksel, zodat stof geen vrij spel krijgt.

Gebruiksgemak
Naast een ravissante verschijning heeft de Nuance een groot gebruikscomfort: eenvoudig af te wassen, comfortabele handvaten, antisliplaagje op de bodem en vrij van scherpe kanten. Kortom, dé oplossing om functionaliteit en natuurlijkheid op de beste manier met elkaar te verzoenen in een praktische en decoratieve opbergoplossing.