Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook
Dossier sanitair

Clover wastafelkraan wint Red Dot Award

Clover wastafelkraan wint Red Dot Award
De Reddot Design Award is één van de meest prestieuze design prijzen in de wereld. Duizenden producten van over de hele wereld strijden om deze begeerde erkenning. Het is een grote eer om samen met alle prijswinnaars in het Reddot Design museum tentoongesteld te worden. Damixa heeft al eerder deze prijs gewonnen met kranen uit de collecties Merkur, Arc en G-Type.

Clover staat synoniem voor alles wat te maken heeft met Deens Design: elegante uitstraling, gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud – en milieuvriendelijk tegelijkertijd. Clover is een complete serie bestaande uit kranen voor de keuken en badkamer.

"Voor Damixa is het belangrijk om mooie kranen te ontwikkelen, maar altijd met oog voor het functionele en praktische aspect. Bijvoorbeeld, Clover kan gemakkelijk van kalk worden ontdaan door met een vinger langs de perlator te wrijven." zegt Berit Jessen, Branding & Marketing Director bij Damixa.

Standaard zijn de Clover kranen voor de keuken, wastafel en het bidet uitgerust met de Damixa X-change unit. De X-change unit maakt het extreem gemakkelijk de kraan in de toekomst te vervangen. Zodra de X-change unit is toegepast kan een kraan in slechts 20 seconden vervangen worden met behulp van slechts een inbussleutel.
Nieuwsarchief:   
 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
(NS) © 2002 - 2018 Shift Networks bvba