Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier sanitair

Dossier sanitair U begint en eindigt de dag in uw badkamer. Een plek voor een frisse start of een rustgevend verwenmoment. Vorm en functionaliteit in de badkamer hebben een speciale betekenis. 64% van de Belgen beschouwt de badkamer als dé plaats bij uitstek om thuis tijd te nemen voor zichzelf. Het succes van de badkamer ligt grotendeels in de functie van de badkamer zelf, die van alle kamers het meest als individuele ruimte wordt beschouwd.

In dit Bouw & Wonen dossier over Sanitair ziet en leest u alles wat u wilt en moet weten om uw badkamer praktisch, mooi en budgetvriendelijk kunt inrichten.
Douchewanden, transparant en ruim
Om te voorkomen dat u de hele badkamer tijdens het douchen nat spat, plaatst u rondom uw douchezone een scheidingswand of douchedeur. Deze wanden zijn verkrijgbaar in talloze, fraaie variaties. Zeer populair zijn tegenwoordig de douchewanden waarbij geen of zo weinig mogelijk profielen worden toegepast.

Minimalistisch, tijdloos en eenvoudig ... Lees verder...
6 januari 2012
Bron: Vereniging Comfortabel Wonen
Gezond infrarood- en zonlicht uit de badkamermuur
Sunshower introduceert op Batibouw 2012 een nieuw doucheproduct voor mensen die van mooi design houden en graag vitaal door het leven gaan. Na de succesvolle lancering van de Sunshower Combi, is de Sunshower Deluxe Health de nieuwste in de productrange. Dit stijlvolle ‘full body’ apparaat met zowel infrarood- als zonlichtlampen, kan esthetisch in de ... Lees verder...
3 januari 2012
Bron: Phibo Press
Waarom niet gelijk twee badkamers
Een badkamer is een ruimte waarin uw privacy erg belangrijk is. Dat geldt voor u, maar ook voor uw gasten en kinderen. Vaak gebruiken de logees en de kinderen allemaal dezelfde badkamer. De ervaring leert dat het zowel voor u als voor uw gasten prettig is als iedereen zijn of haar eigen badkamer heeft.

Niet alleen is het erg praktisch, maar ... Lees verder...
25 november 2011
Bron: Vereniging Comfortabel Wonen
Clover wastafelkraan wint Red Dot Award
De Reddot Design Award is één van de meest prestieuze design prijzen in de wereld. Duizenden producten van over de hele wereld strijden om deze begeerde erkenning. Het is een grote eer om samen met alle prijswinnaars in het Reddot Design museum tentoongesteld te worden. Damixa heeft al eerder deze prijs gewonnen met kranen uit de collecties Merkur, ... Lees verder...
21 november 2011
Bron: Damixa
Fashionista kleedt badkamers aan
Kleding kopen en kiezen vanuit onze luie zetel, daar kijkt niemand nog van op. Ondanks het toenemende aanbod aan exclusief sanitair materiaal, moest de Zaventemse Nathalie Cordier vaststellen dat iets gelijkaardigs onbestaande was voor kraanwerk. De jonge onderneemster herkende een gat in de markt en startte prompt een unieke webshop. Op design-faucet.com ... Lees verder...
31 oktober 2011
Bron: Nathalie Cordier
Badkamers voor miljonairs (fotospecial)
Hoe woont de rijke mens? In voorgaande specials hebben wij u al kennis laten maken met de duurste huizen van de Verenigde staten. Maar hoe ziet de badkamer van de rijke mens eruit? In deze korte foto-serie laten wij u de nieuwste, mooiste, duurste en bijzonderste gadgets zien die er momenteel te verkrijgen zijn.

Van dure wastafels tot televisie ... Lees verder...
18 oktober 2011
Bron: Bouw & Wonen
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba