Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Wonen met stijl. Verhalen van huizen

Wonen met stijl. Verhalen van huizen
Woonexpert Patrick Retour over de meest recente woontrends. De verhalen die schuilgaan achter vijftien pareltjes van huizen in BelgiŽ, Nederland en Marbella. Ben je op zoek naar inspiratie voor de ultieme home make-over met een tijdloos interieur? Dan kan je terecht bij woonexpert Patrick Retour. Dit boek geeft je in maar liefst 15 unieke reportages een inkijk in de wereld van smaken en trends. Deze nieuwe Wonen met stijl laat zien hoe huizen tot stand komen in samenwerking met bouw- en interieurspecialisten en hoe een huis een thuis wordt waar bewoners volop van kunnen genieten. Je ontdekt wat de bewoners, villabouwers, binnenhuisinrichters en andere vakmensen voor boeiends te vertellen hebben. Alle woontrends passeren de revue!

Heel wat specialisten verlenen hun medewerking aan deze uitgave, waaronder Flamant, Den Stal, Dauby, Marcotte Style, William Concept, Mi Casa, Taps & Baths, Obumex, ClimaWorld, OpenFire, Nordex, Carrara, Peter Deckers, DB Haarden, Sigisbert Engelbosch, Pieter Porters, Luxhome, V-ZUG, Pure Interior, Soul Deco, Benedetti, Rebecca Verstraete, Suzy Paesmans, architecte Mieke Van Herck en tuinarchitect Frederic Cannaerts.

Bestel dit boek:

Strakheid doet niets af aan gezelligheid.

Laat je inspireren door de expertise van Patrick Retour en de prachtige foto's van Mich Verbelen. Wonen met stijl. Verhalen van huizen is een werkinstrument boordevol nuttig advies voor wie bouw- of renovatieplannen heeft of gewoon een kamer wil herinrichten. Dit luxueuze koffietafelboek is puur genieten voor al wie houdt van stijlvol wonen, en wie houdt daar niet van?

Patrick Retour is een van Vlaanderens grootste experts op het gebied van wonen. Hij heeft een neus voor schitterende projecten, een heldere schrijfstijl en een groot inlevingsvermogen. Als journalist is hij verbonden aan diverse kranten en tijdschriften, hij is trendwatcher voor tv en ook als liedjesschrijver laat hij zich niet onbetuigd. Er staat een rist succesvolle woonboeken op zijn naam, zoals Wonen met stijl 1, 2 & 3, Wonen met stijl Ė Tijdloos wegdromen 1, 2 & 3 en Wonen met stijl Ė Hart voor huizen 1, 2 & 3. In 2016 verscheen de klepper Tijdloze droomhuizen naar aanleiding van 10 jaar Wonen met stijl.

Fotograaf Mich Verbelen is van alle markten thuis, maar kan zijn liefde voor huizen en interieurs niet verhullen. Door zijn originele invalshoeken creŽert hij een nieuwe dimensie en plaatst hij het huis en zijn bewoners in een ander daglicht. Zijn oog voor detail zorgt voor emotionele betrokkenheid bij de lezer.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
5 januari 2018
Bron: WPG
Nieuwsarchief:   

Nog meer boeken

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Wat kunt u verwachten van 2018?
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2018 Shift Networks bvba